Årets Barnekordirigent 2019, Randi Clausen Aarflot (Foto: Ung i Kor)

Randi Clausen Aarflot er Årets Barnekordirigent 2019

Dirigent Randi Clausen Aarflot fikk prisen for sitt arbeid med å styrke utviklingen av barnekorfeltet i Norge.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Randi Clausen Aarflot er dirigent i blant annet korene i Glemmen kirke i Fredrikstad. Hun har blitt tildelt fikk prisen for sitt arbeid med å styrke utviklingen av barnekorfeltet i Norge, som blant annet har inkludert å sette fokus på sangteknikk for barn, opprettelsen av et kirkemusikkakademi for barn og unge, og arbeidet med å styrke barnekorfagets nærvær i høyere utdanning, skriver Ung i Kor i en pressemelding til Ballade.

Det er barne- og ungdomskororganisasjonen Ung i Kor som hvert år deler ut prisen Årets barnekordirigent. Prisen har blitt delt ut siden 2005, og går til en dirigent som på ulike måter har utmerket seg gjennom framstående arbeid med norske barnekor, beskriver organisasjonen.

Prisen ble annonsert i forbindelse med sommeravslutningen for korene i Glemmen kirke sist uke. Vinneren av prisen mottar et spesiallaget glasskunstverk av kunstneren Gerd Henriksen, og et stipend på 25.000 kroner.

I tillegg til stillingen i Glemmen menighet og på Egil Hovland-akademiet er Randi Clausen Aarflot vokalpedagogisk konsulent i organisasjonen Ung kirkesang, studieleder for videreutdanning i barnekorledelse ved Norges musikkhøgskole samt aktiv som kursholder, prosjektleder, forfatter og skribent innen barnekorfeltet. Fra 2020 er hun også dirigent for rekruttgruppa og sangpedagog i Det Norske Jentekor.

Stillinger

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev