Årets Barnekordirigent 2019, Randi Clausen Aarflot (Foto: Ung i Kor)

Randi Clausen Aarflot er Årets Barnekordirigent 2019

Dirigent Randi Clausen Aarflot fikk prisen for sitt arbeid med å styrke utviklingen av barnekorfeltet i Norge.

Kalender

Ivan Mazuze Band

24/10/2020 Kl. 19:00

Viken

Kampenjazz: Skarbø Skulekorps

25/10/2020 Kl. 20:00

Viken

Karethe Eriksen // Hos Solveig

31/10/2020 Kl. 19.00 og 21.30

Viken

Randi Clausen Aarflot er dirigent i blant annet korene i Glemmen kirke i Fredrikstad. Hun har blitt tildelt fikk prisen for sitt arbeid med å styrke utviklingen av barnekorfeltet i Norge, som blant annet har inkludert å sette fokus på sangteknikk for barn, opprettelsen av et kirkemusikkakademi for barn og unge, og arbeidet med å styrke barnekorfagets nærvær i høyere utdanning, skriver Ung i Kor i en pressemelding til Ballade.

Det er barne- og ungdomskororganisasjonen Ung i Kor som hvert år deler ut prisen Årets barnekordirigent. Prisen har blitt delt ut siden 2005, og går til en dirigent som på ulike måter har utmerket seg gjennom framstående arbeid med norske barnekor, beskriver organisasjonen.

Prisen ble annonsert i forbindelse med sommeravslutningen for korene i Glemmen kirke sist uke. Vinneren av prisen mottar et spesiallaget glasskunstverk av kunstneren Gerd Henriksen, og et stipend på 25.000 kroner.

I tillegg til stillingen i Glemmen menighet og på Egil Hovland-akademiet er Randi Clausen Aarflot vokalpedagogisk konsulent i organisasjonen Ung kirkesang, studieleder for videreutdanning i barnekorledelse ved Norges musikkhøgskole samt aktiv som kursholder, prosjektleder, forfatter og skribent innen barnekorfeltet. Fra 2020 er hun også dirigent for rekruttgruppa og sangpedagog i Det Norske Jentekor.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Førsteamanuensis II i klarinett

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis i musikkvitenskap

NTNU – Institutt for musikk

Kulturhusleiar

Sogndal kulturhus

Salgs- og publikumsansvarlig

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev