NMH_NY_180LevGuide

Nyheter fra Jazzlivet

Jazzforum melder at Ulla Stina Wiland tar over stilingen som leder for Nordnorsk Jazzsenter, mens Nina Torske blir ny leder for Østnorsk Jazzsenter.

Kalender

Popquiz på Røverstaden

19/10/2020 Kl. 19:00

Oslo

Cikada RBK + EAU

23/10/2020 Kl. 18:30

Oslo

Ivan Mazuze Band

24/10/2020 Kl. 19:00

Viken

Ballade hadde som kjent ferie i juli, mens Norsk Jazzforums utmerkede nettsider fortsatte å bringe nyheter fra det hjemlige musikklivet. En av nyhetene som Jazzforum bragte i denne perioden, var at daglig leder i det nordligste regionsenteret, Nina Torske, skulle flytte til Oslo for å ta over som leder for Østnorsk Jazzsenter. Det ble den 29 år gamle musikkprodusenten Ulla Stina Wiland som tok Torskes plass.

Jazzforum kan fortelle at Ulla Stina Wiland har fire-årig utdannelse innen økonomi og administrasjon fra Universitetet i Trondheim, samt administrasjon og kulturforvaltning fra Høgskolen i Bodø. I tillegg til stillingen som musikkprodusent, har Wiland også jobbet som konsulent ved Statens Utdanningskontor i Nordland.

Jazzforum kunne i juli også melde at Jan Ole Otnæs overtar som ny leder for Moldejazz, etter at Thorstein Granly takket ja til å bli direktør for Stavanger Symfoniorkester. Otnæs er per i dag kulturhussjef i Bodø og styreleder i nettopp Norsk jazzforum. Han tiltrer som festivalleder i Molde 1. oktober.

Stillinger

Førsteamanuensis i musikkvitenskap

NTNU – Institutt for musikk

Kulturhusleiar

Sogndal kulturhus

Salgs- og publikumsansvarlig

Arktisk Filharmoni

Fagansvarlig

Norsk jazzforum

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev