Hot Club de Norvége

Med ønske om en hot sommer

Jon Larsen i Hot Club de Norvège har sendt oss en liten sommerlig hilsen, der han bl.a. minner om fire ganske så spesielle konserter det kommende halvåret, samt en forestående Norgesturné.

Kalender

Av Jon Larsen, Hot Club Records

Vi i Hot Club de Norvège føler oss som verdens heldigste jazzmusikere, som både har mange spillejobber og et stort publikum. Alle konsertene er selvsagt like interessante for oss, men i løpet av det kommende halvåret er det allikevel fire konserter som peker seg ut – og som det sikkert vil lønne seg å bestille billett til for de som vil være garantert å få plass (eller trenger tid til å å organisere barnevakt):

* Tirsdag 18. juni kl 20.00: Freiasalen i Oslo – Hot Club de Norvège + gratis Twist i historiske omgivelser!
* Onsdag 7. august: Smuget, Oslo Jazzfestival – Hot Club + Angelo Debarre & Ola Kvernberg, sekstetten fra platen «Angelo Is Back In Town».
* Lørdag 12. oktober kl 13.00: Gamle Logen Oslo: plateslipp: Hot Club de Norvège + Tromsø Symfoniorkester; konsert og CD presentasjon: «White Night Stories» – verdens første symfoniske stringswingkonsert!
* Onsdag 7. november, Trondheim: Hot Club + Trondheim Symfoniorkester; «White Night Stories»!
Det er altså knyttet store forventninger til de to symfoniske oppsetningene – kun én konsert i Oslo og én i Trondheim! Folkebladet skrev «mesterlig fremført, og en musikalsk opplevelse av de helt sjeldne» etter konsertene i Nord-Norge i april, mens bladet Tromsø meldte «… 88 strenger og ei akkustisk sag skapte magiske sekvenser, noen ganger nesten ulidelig vakkert.» Lignende ros var å lese i Nye Troms, Harstad Tidende, Nordlys, Fremover, Aftenposten og Romsdals Budstikke.

Her er en liste over flere kommende konserter rundt omkring Hot Club «naturelle»:

* 15. juni: Flatdal, «Din Gård».
* 22. juni: Silkeborg (sammen med gitaristen Romane), DK.
* 29. juni: Slusejazz, Ørje.
* 6. juli: Kragerø.
* 7. juli: Kragerø.
* 26. juli: Arendal.
* 27. juli: Arendal.
* 3. august: Olavsdagene i Trondheim (sammen med fiolinisten Nigel Kennedy?).
* 9. august: Sildajazz, Haugesund, sammen med Angelo Debarre og Ola Kvernberg.
* 14. august: Nes Kirkeruiner.
* 1. september: Storbandfestivalen, Sandvika.

Og for de plateinteresserte: alle plater fra Hot Club Records (www.hotclub.no ) kan nå bestilles enkelt og greit fra Bodil Niska’s flotte platebutikk, Bare Jazz på nettet; http://www.barejazz.com/jazzshop/default.asp – hun skaffer dessuten det meste annet av jazz!

Vi ønsker alle våre gamle og nye venner en riktig HOT sommer.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.