Back side-kopi

Hyperaktive Brazz Brothers

The Brazz Brothers holder som vanlig et imponerende tempo, og skal denne høsten holde både konserter, workshops og seminarer i Tanzania, Japan og Tyskland. I november gir de dessuten ut den nye CDen «Aftenvind» med den danske sangeren Povl Dissing – og tekster av Rolf Jacobsen.

Kalender

Jubileumskonsert – Schola 60 år!

15/06/2024 Kl. 17.00

Oslo

Irsk søndagskonsert med Caraid

16/06/2024 Kl. 15:00

Oslo

The Brazz Brothers har gjennomført en halsbrekkende turnerute i sommer, som bl.a. inkluderte de store festivalene i Sverige og Norge. I Sverige i det eksotiske kobberbruddet «Dalhalla» ved Siljansjøen med 3000 tilhørere, ved Värmland Classic Festival i samspill med Värmland Symfoniorkester. Videre medvirket ensemblet i sommer under Göteborg Music Festival med The Brazz Brothers Festival Band. I Norge var Brazz-brødrene hovedattraksjoner ved Sildajzz, Oslo Jazzfestival, Nordiske Sommernetter i Kristiansand, Varangerfestivalen, Hemnesberget Jazz- og Bluesfestival. I løpet av september vil bandet også ha spilt tre konserter ved

EXPO-utstillingen i Hannover.

Tyskland og Afrika
I oktober skal The Brazz Brothers tilbake til Tyskland med både seminarer og konserter. Festival-arrangører står nå i følge en pressemelding i kø for å engasjere det særegne ensemblet, som i følge eget utsagn kombinerer en unik instrumentering, fri utfoldelse av energi, lyrisk samspill, presisjon og klokkeklar intonasjon

Ensemblet er dessuten for tiden på en fjorten dagers turne i Tanzania, hvor de er invitert til den prestisjetunge Bagamoyo Arts Festival. Der skal de holde egne konserter og workshops hvor de vil organisere samspill mellom ulike ensembler fra hele Sørøst-Afrika.

Ny CD og turné i Japan
I starten på november gir The Brazz Brothers ut den nye CDen «Aftenvind» i Danmark og Norge med den populære danske sangeren Povl Dissing. Musikken er spilt inn «live» på Copenhagen Jazzhouse, og inneholder musikk til tekster av Benny Andersen, Povl Dissing selv, samt nyskrevet musikk fra bandets medlemmer til tekster av Rolf Jacobsen, alt i originalarrangementer.

I slutten av november drar The Brazz Brothers til Japan i 14 dager for å spille konserter i samspill med det profesjonelle japanske trommeensemblet Shi-da-ra, med konserter i Toei Town, Toyohashi City, Nagoya City og Tokyo.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.