Jesper Brodersen (Foto: Folken)

Jesper Brodersen ny daglig leder på Folken

Brodersen har vært ansatt som bookingsjef på Folken siden 2011, nå tar han over lederstolen.

Kalender

Jesper Brodersen har lang erfaring fra musikkbransjen, med blant annet prosjektledelse, plateselskapsarbeid og management, skriver Folken i en pressemelding.

– Jeg er veldig glad for at styret viser meg tilliten og satser på meg som ny daglig leder på Folken, sier Brodersen, som tiltrer stillingen som daglig leder 1. mars.
– Folken har de siste årene utviklet seg til en stødig og profesjonell kulturaktør med betydning for både nasjonalt kulturliv og Stavanger, og det er spennende prosesser i gang. Det føles godt for oss som jobber på dette fantastiske huset å merke at byen og studentbyen ønsker seg og har troen på et sterkt Folken. Folken leverer høy kvalitet som arrangør for publikum i regionen, og er i økende grad en reell aktør når beslutningstakerne diskuterer studentkultur og studenttrivsel. Nå skal vi gjennom denne pandemien for å fortsette det gode arbeidet, med den høye kompetansen vi har i organisasjonen og den sterke ryggraden vi har i de frivillige, sier den nye Folken-lederen i meldingen.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev