bylarm2008_logo2

StatoilHydro sponser by:Larm

Selskapet har inngått en treåring sponsoravtale med by:Larm, på til sammen 4,8 millioner kroner. Skal bidra til å utvikle unge, norske talenter.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

— Forutsetningen for StatoilHydros sponsing er at det satses på å utvikle norske, unge talenter med internasjonalt potensial. Dette stipendet vil kunne gi artisten en enda større mulighet til utmerke seg internasjonalt, sier sponsorsjef Geir Oterhals i by:Larm.

by:Larm 2008 finner sted i Oslo i februar, og det vil i løpet av fire dager avholdes rundt 350 konserter fordelt på 600 musikere og 25.000 publikummere. Det er kun artister som er valgt ut til å delta på by:Larm det aktuelle året som har mulighet til å vinne stipendet.

— Vi mottar rundt 1000 demoer hvert år fra hele landet, og kvaliteten er bedre enn noen sinne. Arrangører fra hele landet er med i utvelgelsesprosessen for å sikre at de artistene med størst musikalsk talent og potensial blir identifisert. StatoilHydro-stipendet skal blant annet brukes til tiltak som skal markedsføre artisten eller bandet som vinner internasjonalt. Derfor er det et krav til finalistene at de leverer en prosjektplan som beskriver hvordan de vil forvalte et eventuelt stipend. Vinneren må deretter utarbeide planen videre, med tett oppfølging fra oss, sier Oterhals.

En nominasjonsgruppe bestående av ressurspersoner innen norsk musikk- og underholdningsliv, vil velge ut de 10 finalistene som nomineres til stipendet. Deretter vil en jury bestående av norske og utenlandske erfarne bransjefolk vurdere finalistene ut ifra et kunstnerisk og forretningsmessig perspektiv.

StatoilHydro har i første omgang inngått en treåring sponsoravtale med by:Larm, på til sammen 4,8 millioner kroner, og med mulighet for forlengelse.

Det er by:Larm som melder dette.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev