F.EM one (foto: Rune Bendiksen)

Seier for F.EM one og Definite

Både F.EM one og Definite klarte å forsvare sine titler som freestylemestere under torsdagens Straight Spittin’ MC Battle på Blå. Men begge møtte tøff motstand i finalen.

Kalender

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

Spectro Duo – Trailblazers Tour

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

— Jeg vant i fjor og skal vinne igjen i år, jeg driter i hvem jeg skal konkurrere mot. Rappere i Norge har ikke nok erfaring med å freestyle, så konkurransen er ikke god nok. Jeg må til utlandet for å få konkurranse, sa Axel Purcell, alias F.EM one, til Ballade før konkurransen.

Og arrangørene av Straight Spittin’ måtte til Danmark for å finne en som kunne gi F.EM one konkurranse i freestyling på engelsk-konkurransen. Danske PTA overkjørte raskt sin konkurrent i semifinalen, og PTA og F.EM one måtte gjennom flere runder i finalen før en vinner ble kåret. Stemningen mellom de to kamphanene på scenen ble etter hvert svært opphisset, men de klarte å holde seg til mikrofonkamp – F.EM one vant til slutt en knepen seier.

Kampen om gullet i fristiling på norsk ble enda hardere. Det var aldri noen tvil om at finalen ville stå mellom fjorårsvinner Definite og Skranglebein fra Pen Jakke – men finalen ble lang og hard. Først etter flere runder ble det klart at Definites skarpe og raske vidd såvidt utmanøvrerte Skranglebeins mer aggressive stil.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.