Sandra Kolstad (Foto: Trust Me Records)

Samtale om musikkens rolle i teateret

Det Norske Teateret inviterer til Bikubekveld med Jovan Pavlovic, Sandra Kolstad, Frank Kjosås, Heidi Gjermundsen Broch, Ståle Sletner og Svenn-Erik Kristoffersen.

Kalender

LYTTELUNSJ med Kenneth Karlsson

03/02/2023 Kl. 11.30

Viken

Hanne Tveter & Jorge Vera

03/02/2023 Kl. 21

Oslo

Ary Morais & Band @ Drammens Teater 4. feb

04/02/2023 Kl. 15:00

Viken

Lørdagsopera 4. februar

04/02/2023 Kl. 15:30

Oslo

Sandra Kolstad og Jovan Pavlovic er komponistane bak to av teaterets nysatsingar; Songfuglen og Påfuglen. Dei har fått med seg musikkteaterskodespelarane og sangarane Frank Kjosås og Heidi Gjermundsen Broch, og inviterer til eit unikt innblikk i deira to musikalske verd.
Det blir ein musikalsk aftan, der du kan bli betre kjend med komponistane og får eit innblikk i deira kreative prosessar. Med i samtalen er også Ståle Sletner og Svenn-Erik Kristoffersen.
Denne utgåva av Bikubekveld er eit samarbeid med NOPA, Norsk forening for komponistar og tekstforfattarar.
Bikuben er den fjerde scenen på Det Norske Teatret. Fredagar kl. 22.30 inviterer dei til Bikubekveld i Bikuben. Det kan vere konsert, gjestespel, open mikrofon, eller musikalsk nachspiel med ensemblet frå ein av framsyningane.
Foreningen Ballade er eier og utgiver av redaksjonelt uavhengige ballade.no. Per i dag er NOPA, NKF, MFO og NMFF medlemmer i Foreningen Ballade.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev