© Odd Mehus

Mary Miller får forlenget åremål som operasjef

Miller fortsetter som operasjef for Bergen Nasjonale Opera til 2021.

Kalender

Mary Miller har ledet Bergen Nasjonale Opera siden høsten 2010, og den opprinnelige åremålsstillingen var på fem år. Åremålet ble først forlenget til 2018, og er nå forlenget med ytterligere 2,5 år. Miller vil avslutte sitt arbeid for BNO i 2021.
– Mary Miller har gjennom sine år som operasjef gitt Bergen Nasjonale Opera en ny og tydelig programprofil, noe vi ønsker å styrke ytterligere i årene fremover. Miller er modig og kvalitetsbevisst, og hun ønsker å nå et variert publikum med forestillinger som berører. Det er en stor glede for styret og ansatte at hun har takket ja til å forlenge åremålsperioden frem til juli 2021, sier styreleder i Bergen Nasjonale Opera, Harald Victor Hove, i en pressemelding.
Miller kom til Bergen fra stillingen som direktør for Stavanger 2008, der hun ledet gjennomføringen av Stavanger som europeisk kulturhovedstad. Hun er utdannet fiolinist og har blant annet vært Miller studiosjef for English National Opera og festivaldirektør for både International Festival of Arts & Ideas i New Haven i USA og Northland-festivalen i Skottland.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.

Stillinger

Treblåslærer

Hemnes Kulturskole

Prosjektmedarbeider i Bodø

Musikkontoret Nord

Daglig leder

Sørnorsk jazzsenter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev