Ole Edvard Antonsen og Marinemusikken: "The Golden Age of The Cornet" (BIS, 2007)

Marinemusikken på turné med Antonsen

Kongelige Norske Marines Musikkorps slipper i disse dager «The Golden Age of The Cornet», der Ole Edvard Antonsen er solist. Nå legger de også ut på en turné på Østlandet, med verker av blant annet Clarke, Bellstedt og Grieg i bagasjen.

Kalender

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Høsten 2005 gjorde Marinemusikken og Ole Edvard Antonsen en konsertserie som endte i Vang Kirke på Hamar. Denne flotte kirken var også stedet for flere dager med innspilling av dette repertoaret, «The Golden Age of Cornet». Dirigent under konsertserien og innspillingene var Ingar Bergby.

Nå er endelig platen klar for markedet, og platereleasen feires med turné. Ole Edvard Antonsen er både dirigent og solist på denne turnéen, som musikalsk vil by på utdrag fra den nye platen.

— Det betyr verk av blant annet Clarke, Bellstedt og Grieg. Øvrig konsertprogram spinner rundt denne epoken og gir publikum mye å glede seg til, sier produsent i Kongelige Norske Marines Musikkorps, Lars Igesund.

Den nye platen har alt blitt svært positivt mottatt av musikkanmelder Kjell Hillveg i Aftenposten, som blant annet skriver:

«Ole Edvard Antonsen og Marinemusikken varmer i vinterkulden og fryder våre øreganger…. Edvardsens avfraseringer er suverene, og han leker seg med musikken som bare en artist med full kontroll over sine ressurser klarer.»

Men også Marinemusikken og dirigent Ingar Bergby er behørig nevnt: «Marinemusikken er strålende med på showet, med en opplagt Ingar Bergby på dirigentpodiet…Han får korpset suverent med på alle tempoforskyvningene. Stramt, men også fleksibelt.»

Turneprogrammet for Edvardsen og Marinemusikken ser slik ut:

* Onsdag 31. januar: Oslo Konserthus (LUKKET KONSERT)*
* Torsdag 1. februar: Bærum Kulturhus
* Tirsdag 6. februar: Notodden Kino
* Onsdag 7. februar: Kongsberg Kino
* Torsdag 8. februar: Folkets Hus, Sarpsborg

«The Golden Age of The Cornet» er utgitt på det svenske kvalitetsmerket BIS, og finnes fra denne uken i de fleste platebutikker som selger klassisk musikk.

Den ferske CDen kan også bestilles på adressen cdorder@knmm.no.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev