Arne Nordheim i 2006

Sommerøya i fare

Elektronikafestivalen har ikke fått klarsignal fra politiet.

Kalender

Sommerkonsert

25/06/2021 Kl. 18.30

Viken

Det er Aftenposten som skriver at Sommerøya elektronikafestival kan bli avlyst. Årsaken er at festivalen på Langøyene i Oslofjorden ikke har skaffet de nødvendige tillatelsene fra politiet.

Follo politidistrikt fikk søknaden først 15. juli og festivalen skal arrangeres 8. – 10. juli. Skjenketillatelsen ble først klar torsdag fordi brudd på skjenkebestemmelsene på fjorårets festival ble brutt.

— I fjor spilte vi musikk til halv ett. Men etter Extrema på Kalvøya i år har vi blitt bedt av politiet om å stenge kl. 23. Personlig tror jeg at det kan bli et enda større problem, for da vil man ha masse festklare folk som enten vil inn til byen, og som da ikke har mulighet til å komme seg tilbake til campen på natten, eller folk som vil spille høy musikk fra teltene sine, sier festivalsjef Anton Solberg.

DJ-set fra Datarock, Ralph Myerz, samt Alfredo fra Ibiza og Djuma Soundsystem er blant navnene på plakaten. 1300 helgepass er solgt. Solberg lover pengene tilbake om politiet ikke gir tillatelse og festivalen blir avlyst.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Kirkemusiker

Aurskog-Høland kirkelige fellesråd

Salgs- og markedsansvarlig

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Balansekunst

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev