Limita Lunde Foto: NKA

Limita Lunde årets by:Larmer

Lunde fikk prisen under åpningen av festivalen torsdag.

Kalender

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

05/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

08/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

19/08/2021 Kl. 18.00

Oslo

Årets by:Larmer deles ut hver år til en bakmann eller -kvinne i musikkbransjen som har utmerket seg gjennom sin genuine innsats for norsk musikk.

Prisen kåres av styret i by:Larm. Den skal gis for pesiell innsatsvilje og pågangsmot, høy grad av idealisme og innovasjon i bransjen. Styret ønsker å løfte frem i lyset en prisvinner som er en inspirasjon for andre og en som jobber aktivt for å fremme norsk musikk.

Prisen går i år til Limita Lunde.

Juryens begrunnelse:
«Årets by:Larmer er en ekte idealist, faglig profesjonell og dyktig til fingerspissene. Limita brenner for å gi publikum gode konsertopplevelser og for norsk musikk og nye norske artister. Hun er hardtarbeidende, inkluderende, blid, positiv og deler gledelig sin kunnskap. Et utpreget JA-menneske som bidrar frivillig i mange ulike roller i norsk musikkliv. Sånne folk vokser bransjen på. Limita er også en hardbarka by:Larm-delegat som er på seminarer hele dagen og ser konserter med nye band hele natta, og har sittet i by:Larm juryen i mange, mange år.»

Lunde jobber som daglig leder og bookingansvarlig ved Parkteateret i Oslo, hvor hun har jobbet siden 2010. Født i Oslo, oppvokst i Sogn og Fjordane. Utdannet jurist, med Master i rettsvitenskap fra UiO. Har også masse erfaring fra frivillighet. Startet sin karriere som frivillig i Øya I 2004, nå er hun avdelingsleder i samme festival og avvikler i år sin 12. Øyafestival. Utover dette er hun også styreleder i Musikkbyen Oslo og Kursleder i NKA. Hun har også vært en av initiativtagerne bak Yngling, et konserttilbud for ungdom.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev