Jørn Brekke (Foto: Privat)

Jørn Brekke til PR-byrå i Oslo

Fra YouTube og Google i London til Kulturmeglerne i Oslo.

Kalender

Opera for barna: Mozart som barn

23/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

Brekke kommer rett fra stillingen som Music Content Specialist for YouTube Music hos Google i London til PR-byrået Kulturmeglerne i Oslo.

– Jeg er kjempestolt av å endelig få være en del av det sterke teamet i Kulturmeglerne. Jeg gleder meg til å få lov til å bidra med min kunnskap og erfaring, og jeg gleder meg enda mer til å lære av de rundt meg, sier Brekke, som startet i jobben som kommunikasjonsrådgiver 1. januar.

Jørn Brekke har studert medieproduksjon ved NTNU i Gjøvik, og har bakgrunn fra musikkbransjen. I stillingen hos Google i London var han ansvarlig for analyse og drift av spillelister, rådgivning, programmering for norsk innhold og brukere i Norge. Han har tidligere vært Promotional Manager i Sony Music Norge, jobbet i The Garden og Platekompaniet, og vært frilansskribent og blogger. Brekke er i tillegg utøvende musiker, og har spilt i flere band. Nå går mye av fritiden med på spillejobber i Hr. Smiths Venner, sier Brekke i pressemeldingen fra Kulturmeglerne, bandet der han er vokalist.

– Det er fantastisk gøy å ha fått med Jørn på laget. Hans solide erfaring med promo- og pressearbeid og innsikt i musikkbransjen passer perfekt inn hos oss. Vi gleder oss til å dra nytte av hans kompetanse, sier daglig leder i Kulturmeglerne, Kjersti Vikør.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.