USN_logo_rgb

Universitetet i Sørøst-Norge – Bachelor i kulturledelse

Er du interessert i å utvikle en karriere innenfor musikkbransjen? Bachelor i kulturledelse gir deg kunnskapen og utdanningen du trenger. Bachelorgraden åpner for viktige jobber som handler om å skape, tilby og formidle gode kulturopplevelser til andre. Det er behov for flere kompetente ledere som vil jobbe med festivaler, konsertsteder, kulturskoler og andre kulturinstitusjoner. Gjennom […]

Kalender

Lørdagsopera: Jussi i våre hjerter

02/03/2024 Kl. 18:00

Oslo

KvarTettPå 2024 – Ravelorama 

02/03/2024 Kl. 14:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

02/03/2024 Kl. 19:00

Oslo

Er du interessert i å utvikle en karriere innenfor musikkbransjen? Bachelor i kulturledelse gir deg kunnskapen og utdanningen du trenger. Bachelorgraden åpner for viktige jobber som handler om å skape, tilby og formidle gode kulturopplevelser til andre.

Det er behov for flere kompetente ledere som vil jobbe med festivaler, konsertsteder, kulturskoler og andre kulturinstitusjoner. Gjennom en bachelor i kulturledelse lærer du blant annet om festivalarrangering, publikumsutvikling, økonomistyring og kulturpolitikken i feltet. I tillegg får du innsikt i og praktisk kunnskap om flere deler av kulturfeltet. Velkommen til Bø for et spennende, relevant og praksisnært studium.

Søknadsfristen er 15. april

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.