FKMD_Logo_3b_GA-VERSJON

Griegakademiet – Institutt for musikk

Griegakademiet tilbyr ledende utdanninger som gir deg kompetansen du trenger som profesjonell utøver, komponist, musikkpedagog, musikkviter eller musikkterapeut! Som student på UTØVENDE MUSIKK får du fordype deg på ditt hovedinstrument, utvikle dine ferdigheter og kunstneriske potensiale i et sosialt og kreativt miljø. Med tette bånd til de profesjonelle musikkaktørene i Bergen får du som utøver […]

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Griegakademiet tilbyr ledende utdanninger som gir deg kompetansen du trenger som profesjonell utøver, komponist, musikkpedagog, musikkviter eller musikkterapeut!

Som student på UTØVENDE MUSIKK får du fordype deg på ditt hovedinstrument, utvikle dine ferdigheter og kunstneriske potensiale i et sosialt og kreativt miljø. Med tette bånd til de profesjonelle musikkaktørene i Bergen får du som utøver også enestående muligheter gjennom samarbeid med bl.a. Festspillene i Bergen, NattJazz, Borealis og Bergen Nasjonale Opera.

MUSIKKVITENSKAP ved Griegakademiet fokuserer på hvilken rolle musikk har i kultur og samfunn. Du får kunnskap om hvordan musikk har utviklet seg gjennom tidene og på tvers av kontinenter. Som student på vårt unike 5-årige INTEGRERTE MASTERPROGRAM I MUSIKKTERAPI blir du del av et forskningsbasert fagfelt i sterk utvikling. Vi tilbyr også en PRAKTISK-PEDAGOGISK UTDANNING (PPU) til deg som ønsker å videreutdanne deg til musikkpedagog.

Ved Griegakademiet blir du en del av Bergens levende kunst- og kulturliv og bidrar aktivt til Bergens status som en internasjonal kulturby.

Søknadsfristene til Griegakademiet er 15. desember for utøvende studier, og 15. april for PPU, musikkvitenskap og musikkterapi.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.