Bokassa 2_Gramart

VillNISS på Rockefeller i kveld

Studentene ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) avholder sitt avslutningsshow i kveld, fredag 7. juni kl. 20. Her vil man presentere et sammendrag av hva studentene har gjort i løpet av året.

Kalender

Sommerkonsert

25/06/2021 Kl. 18.30

Viken

Det blir blant annet konserter med studenter fra musikerutdanningen, prisbelønte kortfilmer og teatersport med skuespillerstudentene. Studentene omtales av skolen som «fremtidens ressurser innen musikk, film, TV, events, teater og kunst.» Det er nesten 700 studenter fordelt på åtte utdanningsgrener.

Ingvild Smørvik, som er markedssjef på NISS, sier: «Det er ingen garanti for å få jobb når man går på NISS, men man skaper kontakter og vi får gode tilbakemeldinger om de studentene vi har hatt på praksis.»

For showet har man også forsøkt å få til samarbeid mellom studenter i de forskjellige grenene. «Man sitter ofte på hver sine tuer, og det er mye moro man kan gjøre sammen. Det åpner nye muligheter for studentene,» sier Smørvik.

Det er første gang NISS arrangerer et så stort avslutningsshow. Utover de formelle aktivitetene vil det også være en egen avslutningsfest for studentene. Til å varme opp studentene for det har man leid inn trip hop-bandet Melophonia, som også spilte under årets By:Larm i Kristiansand.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Rådgiver kultur

Agder fylkeskommune

Kirkemusiker

Aurskog-Høland kirkelige fellesråd

Salgs- og markedsansvarlig

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Balansekunst

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev