Åsne Berre Persen 2007

Syng ut!

Boken ”Syng ut – den livgivende sangen” lanseres i morgen.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Onsdag 14. november lanseres boken Syng ut – den livgivende sangen.

Boken er et forsøk på å avlive myten om at bare de med spesielle talenter kan lære å synge. Den tar for seg hvorfor stemmen er så sårbar, hvorfor sang er viktig og hvordan sang kan gi stor glede.

Forfatter Åsne Berre Persen tar utgangspunkt i samtaler med fem mennesker som har både gode og dårlige sangopplevelser. Og hun setter erfaringene inn i et bredere perspektiv.

— Mange kan nok kjenne seg igjen. Det skal ikke mye til for at folk kan få ødelagt sin tro på at de kan synge. Men ønsket om å synge kan stikke dypt, og fra naturens side inviteres vi til å synge. Sang er livgivende og kan gi stor glede, og den gleden er uavhengig av hvor dyktig man er til å synge, sier Åsne Berre Persen. Menneskene i boken tok ønsket om å synge på alvor, og begynte å synge i ”Alle kan synge”-koret i godt voksen alder. De har gjenoppdaget hvor stor glede sang kan gi, sier forfatteren.

Åsne Berre Persen (1970) er musikkviter og forfatter. Hun holder kurs og synger. I tillegg til mastergrad i musikkvitenskap, har hun også studert livs- og scenekunst og stemmens kraft ved Center for Kreativitet og Teater i København. Hun har en allsidig bakgrunn som skribent og fra ulike organisasjoner.

Boken lanseres på Cafe Frölich onsdag 14. nov. kl.19.00-21.00. Her inviteres det til sangglede for alle. Rikskonsertenes Åse Kleveland vil også være til stede. Boken gis ut av Pedagogisk Forum.

Stillinger

Stipendiat i musikk

Universitetet i Stavanger

Kantor/organist – 100%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor – 50%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor/ organist

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Forskningsbibliotekar

Nasjonalbiblioteket

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev