Kohinoor

Solofondet støtter «17. mai for alle»

Solofondet støtter «17. mai for alle»-arrangementet til SOS Rasisme i Oslo med 20.000 kroner. Det tilsvarer beløpet den lokale bydelen har avslått å bidra med.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

«17 mai for alle» har i regi av Oslo og Akershus fylkeslag av SOS Rasisme har vokst seg til å bli en av hovedstadens større utendørs kulturarrangementer med et årlig besøk på 5 000 – 8 000 mennesker.

Solofondet støtter tiltak som ungdom mellom 15 og 25 år har glede av. Solofondet registrerte gjennom medieomtale at «17. mai for alle» sto i fare for å pådra seg et stort underskudd, og anbefalte derfor arrangøren å søke om støtte fra fondet.

­ Et inkluderende, åpent arrangement på nasjonaldagen fortjener vår støtte. Arrangøren gjør en viktig jobb med å motarbeide rasisme. Det har alle unge nytte av, sier Morten Flatland, styremedlem i Solofondet og daglig leder i A/S Solo.

Støtten fra Solofondet kommer godt med for arrangørene av «17. mai for alle» på Grünerløkka i Oslo. SOS Rasisme har gjennomført den populære feiringen siden 1993.

­ Det er hyggelig at noen tar ansvar for at et godt arrangement kan gå av stabelen, siden bydelen ikke ønsker å gjøre det, sier styreleder for «17. mai for alle», Ketil W. Aanensen i SOS Rasisme.

På sine egne nettsider skriver SOS Rasisme i dag følgende:

— Det har vært noen spekulasjoner rundt de siste presseoppslagene om «17. mai for alle» og økonomisk støtte. Vi vil med dette avkrefte ryktene om at arrangementet blir avlyst. Det kommer til å gå som vanlig i år, og forhåpentligvis hvert eneste år til dommedag!

Samtidig etterlyser de flere økonomiske bidragsytere, som kan gå inn på samme måte som Solofondet nå har gjort.

Arrangementet avholdes mellom klokken 15 og 21 i Kuba-parken på Grünerløkka. Blant årets artister finner du Askil Holm, Kohinoor, Amulet, The Margarets, Supervixen, Paperboys og Papaya Music. Mer omtale av artistene finner du ved å følge den første artikkellenklen nedenfor, eller ved å gå direkte til SOS Rasismes hjemmesider.
 

Stillinger

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens For Artists

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev