Ole Edvard Antonsen (lite)

Showkonsert med Luftforsvarets musikkorps

Under mottoet «Lufta er for alle» presenterer Luftforsvarets musikkkorps en helaftens showkonsert med Ole Edvard Antonsen og Åsleik Engmark. Det skjer på Sentrum Scene i Oslo den 17. januar.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Luftforsvarets Musikkorps satser i følge deres egen beskrivelse høyt med «nyskapende konsept, en humoristisk korpskonsert om fly, tuba, Mozart, ulv, trønderrock og mye mer».

Hva får en når en krysser 28 profesjonelle militærmusikere, en dirigent og en komiker? Et komisk korps, eller en militær komiker?

Kom og se selv når Luftforsvarets Musikkorps med sjefsdirigent Ole Edvard Antonsen og skuespiller, sanger og standup-komiker Åsleik Engmarks nye konsertforestilling kommer til Sentrum Scene, lyder oppfordringen.

Alt av tekster og musikk er spesialskrevet for denne konserten. Noen av landets beste tekstforfattere, komponister og arrangører har bidratt.

Her blir det blant annet ”Peter og Ulven” i ny versjon signert Knut Nærum, trønderrockens historie sett fra Ingrid Bjørnovs synsvinkel, Mozarts ”Tryllefløyten” på fem minutter, en hyllest til luftforsvarets transportfly «Hercules”, komponert av Wolfgang Plagge, en dramatisk mini-musikal om korpsets interne intriger, samt mye mer.

Velkommen til en konsert som inneholder alt fra ellevill humor til melankolske stemninger ispedd virtuositet og overraskende vendinger.

”De tok mer eller mindre pusten fra oss og da vi trodde at vi hadde fløyet så høyt som det var mulig, kom ekstranummeret!” skrev Tidens Krav i Kristiansund etter forestillingen der. Lokalavisen Hitra på Frøya meldte på sin side om ”en innertier som kjentes i lattermusklene resten av kvelden!”, mens Avisa Nordland konstaterte at ”Fly, musikk og humor var tydeligvis en suksessrik blanding”.

Dørene åpner kl. 19.30, med konsertstart kl. 20.00. Det er fri aldersgrense.

Stillinger

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev