Hilde Marie Kjersem

Oslo Jazzfestival: Diana Krall til Akerhus festning

Diana Krall blir regnet som en av de store stjernene i internasjonal jazz. 10. august, dagen før den offisielle åpningen av årets Oslo Jazzfestival i Operaen, spiller Krall utendørs ved Karpedammen på Akershus festning.

Kalender

Monument Festival 2020

12/06/2020 Kl. 16:00

Viken

Opera for kidsa – Mozart og prinsessen

18/06/2020 Kl. 15:00

Innlandet

Legg til arrangement
Se alle

I følge festivalen har Krall solgt over 10 millioner album. Forrige gang hun spilte i Oslo ble konserten i Oslo konserthus utsolgt på kort tid.

Til Oslo har Krall med seg Anthony Wilson på gitar, Robert Hurst på bass og Jeff Hamilton på trommer.

I tillegg har Ravi Coltrane, sønnen til John Coltrane, blitt bekreftet til festivalen. Han spiller med band på Nasjonal Jazzscene som har hus på Victoria Teater på Karl Johan lørdag 16. august med sin kvartett.

Amerikanske Tortoise har tidligere blitt bekreftet av festivalen. Festivalen har nylig offentliggjort et samarbeidsprosjekt som inkluderer to av medlemmene. Det er John Herndon på trommer og Jeff Parker på gitar det er snakk om, og de skal spille i en ad hoc-kvartett sammen med Bugge Wesseltoft på tangenter og Ingebrigt Håker Flaten bass. Det skjer på John Dee 16. august.

— Fire musikere forankret i jazzen så vel som i rock, pop, club og elektronika, samles til et improvisert møte, skriver festivalen på sine hjemmesider.

To dager senere, 18. august, slipper Hilde Marie Kjersem The Newspaper Strike. Under Oslo Jazzfestival blir det slippefest på Parkteatret den 14. august.

The Newspaper Strike er produsert av Mark Kramer som blant annet er kjent fra Low og Butthole Surfers. Kjersem tar med et band bestående av Jørgen Munkeby (Jaga Jazzist/Shining), Sjur Miljeteig (Solveig Slettahjell/Friko), Christer Knutsen (Tumbleweed/Ashbury Park), Hedvig Mollestad Thomassen (Bronco Busters), Magne Vestrum (TUB Quartet/Bull of the year!) og Peder Kjellsby (Folk & Røvere/Friko) til slippkonserten under festivalen.

Flere nyheter fra programmet til Oslo Jazzfestival kan leses på deres hjememsider. Festivalen er i perioden 11. – 16. august.

Stillinger

Professor/ førsteamanuensis i trombone

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kontrabass og fiolinlærer

Children’s International School Fredrikstad AS

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev