Pro-Tools

Notam studiokurs 16-19. januar

NOTAM arrangerer kurs i studioteknikk i perioden 16 til 19 januar, lagt opp rundt Pro Tools, forskjellige bærbare opptakere og hardware i NOTAMS eget studio.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

«Jobber du med musikk, lyd eller elektronisk kunst men er interessert i å oppdatere dine kunnskaper innen lyd til et profesjonelt nivå? Da er NOTAMs kurs i studioteknikk midt i blinken for deg.»

Det reklamerer NOTAM for sitt kommende kurs i studioteknikk – som finner sted i deres lokaler i Oslo, i perioden 16-19. januar.

Kurset er lagt opp rundt programvaren Pro Tools som er godt egnet for arbeid med profesjonell lyd innen ulike former for elektronisk kunst og musikkutrykk. Kurset kvalifiserer deg til å bruke studioene hos NOTAM.

Kurset krever ingen forkunnskaper, men det vil også være nyttig for folk som har arbeidet med Pro Tools tidligere og som vil utvide kunnskapen om programmet, samt få en oppdatering av de nye funksjonene i versjon 7.0.

— Vi går også gjennom hardware i studioene på NOTAM, slik at deltakerne blir godt kjent med dem. Vi ser dessuten på forskjellige bærbare opptakere (DAT spillere, Minidisk, Flash kort opptakere) og opptaksteknikker, heter det fra NOTAM.

Påmelding her:
http://www.notam02.no/notam/grunnkurs.html

Videre spørsmål om kurset henvendes til Cato Langnes.
Mail: catola@notam02.no

Antall deltakere: 10
Varighet: 4 dager
Dato: 16 til 19 januar 2007
Lærer: Cato Langnes
Pris: 2400,-

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev