Natasha Barrett

Natasha Barrett – Premiere på Sub Terra

Sub Terra er en konsertframføring og tre lydinstallasjoner, og kan oppleves under Numusic-festivalen i Stavanger i slutten av denne uken.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Det er Ny Musikk som inviterer publikum under jorda.

De tre lydinstallasjonene er de gamle urinalene på Nytorget, en fabrikk-kjeller i Normannsgt. 24 og singel-hagen foran Tou Scene.

Stedene ligger langs veien fra Stavanger Sentrum til Tou Scene, med 5 minutters gange imellom. Festivalbesøkere på Numusic inviteres til å ta turen innom installasjonene på vei til konsertene.

For konsertframførelsen torsdag 4. september tas det i bruk et 500 kvm stort lokale i Tou-bygget som aldri før er brukt til konserter. Publikum sitter midt i en ring av 16 høyttalere.

Dette er arrangørenes beskrivelse av konserten:

Sub Terra er en konsertframføring og tre lydinstallasjoner. Hver installasjon fokuserer på lyder fra et eget sted under norsk jord, og skaper surrealistiske, halvfortellende reiser gjennom utvikling av lyd. Installasjonsstedene leder besøkeren stadig nærmere konsertrommet gjennom underjordiske eller innelukkede lydverdener hvor atmosfæren og akustikken lar lyden leve. Konsertverket krystalliserer lydinstallasjonene inn i en musikalsk form og utgjør en dynamisk bevegelse gjennom frekvens, tid og rom over 16 høyttalere.

Sub Terra er bestilt av Ny Musikk Rogaland med støtte fra Norsk kulturråd og Norsk Komponistforening. Se numusic.no for mer informasjon.

Dette i følge en pressemelding.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev