Kongelige Norske Marines Musikkorps_vann (Foto: Forsvarsnett)

Marinemusikken til prestisjetung festival i Sveits

Som første militærkorps fra skandinavia skal Kongelige Norske Marines Musikkorps gjeste europas største korpsfestival, World Band Festival Luzern. Marinemusikken skal dermed spille i det mange regner som Europas flotteste konsertsal.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Iskald Sound + Akuvi + Eben Jr.

15/08/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Festivalbesøket skjer i perioden 28.september-1. oktober.

 
Korpset er æresgjester ved gallakonserten fredag kveld, og stiller opp med et norsk program med blant annet Grieg, Halvorsen og Aagård-Nilsen. Dirigent er korpset sjefsdirigent Leif Arne Pedersen, som også er soloklarinettist i Oslo Filharmoniske Orkester.
 
Konserten holdes i den berømte Konzertsaal, Kultur- und Kongresszentrum Luzern. Salen regnes av mange som en av de tre flotteste konsertsalene i verden, og har nesten 2000 sitteplasser.
 
— Dette er stort! sier NRKs Jan Eriksen. – Å få en invitasjon til å spille ved denne festivalen er rett og slett en ære.

Kongelige Norske Marines Musikkorps er ett av fem helprofesjonelle militærkorps i Forsvarets Musikk, men eneste korps i Sjøforsvaret. Korpset kombinerer militære tradisjoner med utadrettet musikkformidling, og har i år gjestet flere musikkfestivaler rundt om i landet. Hele 11.000 mennesker besøkte årets to Fyrverkerikonserter, hvor Kåre Conradi og Marian Aas Hansen var gjester. Marinemusikken har holdt fyrverkerikonserter i 15 år. 

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev