Kongelige Norske Marines Musikkorps, 1994

Marinemusikken i festivalvind!

Som eneste orkester og korps i Norge er Kongelige Norske Marines Musikkorps invitert til 3 store festivaler denne våren. Først Hardanger musikkfest som har åpningskonsert i morgen 1. juni, deretter De Internasjonale kirkemusikkfestspill i Kristiansand i neste uke og tilslutt 3 konserter under Vestfoldfestspillene denne sommeren.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Hardanger musikkfest, hvor korpset allerede i morgen 1. juni skal holde åpningskonsert og videre flere skolekonserter, er en prestisjefull invitasjon. Dette er en av Norges vakreste festivaler, med fruktblomstring, gamle severdigheter og et festivalprogram av høy klasse. Stig Nilsson, konsertmester i Oslo Filharmoniske orkester er kunstnerisk leder for festivalen. Unikt er det også at Kongelige Norske Marines musikkorps er invitert som første militærkorps til denne festivalen.

De Internasjonale kirkefestspill i Kristiansand åpner 14. juni, og musikere fra Kongelige Norske Marines Musikkorps deltar i åpningskonserten. Rolf Gupta og Harald Herresthal er kunstneriske ledere for denne festivalen, som har tradisjoner helt tilbake til 1971.

Sommeren avsluttes med 3 konserter i Vestfoldfestspillene. Fyrverkerikonsert 30. juni blir selvfølgelig nok årets høydepunkt. I år er det 15-års jubileum for Marinemusikkens Fyrverkerikonsert, og det ligger derfor an til publikumsrekord og stor stemning på Karljohansvern. I år er det Kåre Conradi som er konferansier og solist sammen med Mariann Aas Hansen. Storbandkonsert i Bakkenteigen Kulturhus under tittelen «Ray Charles in Concert», og kammermusikk-konsert i Skjee kirke, begge 7. juli, avslutter sesongen.

Andre konserter med Marinemusikken denne våren:

10. juni: Færderseilasen, Horten
17. juni: Konsert Stokke
23. juni: Konsert i Bø Sommerland med Ole Edvard Antonsen.

Stillinger

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev