Vertavo strykekvartett

Krøyt og Vertavo i samspill på Rockefeller

Krøyt og Vertavokvartetten spiller sammen på Rockefeller onsdag 17 desember. Krøyts elektroniske lydjungel kobles med Vertavoenes strykerklang. Samarbeidet mellom de to ensemblene, som er høyt profilerte på hvert sitt musikkfelt, har fått navnet ”While my heart beats still».

Kalender

Monument Festival 2020

12/06/2020 Kl. 16:00

Viken

Opera for kidsa – Mozart og prinsessen

18/06/2020 Kl. 15:00

Innlandet

Legg til arrangement
Se alle

Vertavo er en av Europas ledende strykekvartetter og har vunnet flere høythengende internasjonale priser. Krøyt har nådd ut til et bredt publikum med sin særegne, kompromissløse blanding av frijazz, elektronika og tung rock.

Vertavo fikk stor internasjonal oppmerksomhet i 1995 da de vant førstepris, publikums- og kritikerprisen, samt ABC Classic FM Listeners Choice Award ved den andre Melbourne International Chamber Music Competition. Året etter mottok Vertavo førstepris ved den Nordiske Kammermusikkonkurranse i København og kritikerprisen fra norsk presse. I 1998 ble Vertavo nominert til Nordisk Råds kulturpris. I 2001 mottok Vertavo den franske CDprisen Diapason d’Or for sin innspilling av Grieg og Debussys strykekvartetter, og kvartetten ble nominert til Spellemannsprisen for sin innspilling av samtlige av Bela Bartóks kvartetter.

En konsertperformance med Krøyt henvender seg både til øyne og ører; med videokunst og live film sammenvevet med musikken. Ansvarlig for lydbearbeidelsen er Magnus Torkildsen, og Atle Ramsøy-Halle skaper den visuelle videoverden.

Før den kommer til Rockefeller skal ”While my heart beats still” til Hamar, Lillehammer, Gjøvik og Trysil.

Stillinger

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kontrabass og fiolinlærer

Children’s International School Fredrikstad AS

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev