Kamelon Bergen (Igland Design)

Kamelon er konkurs

Bergensklubb legger inn. – Det er ikke med lett hjerte at vi nå stenger dørene. Vi har forsøkt alt vi har kunnet for å redde stedet, men har desverre ikke funnet en utvei, skriver styrelder Dag Rekkedal i Kamelon.

Kalender

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Kamelon A/S ved styreleder Dag Rekkedal har i dag sendt ut følgende pressemelding, der han gjør rede for årsaken til at klubben nå må stenge dørene:

Vi har forsøkt alt vi har kunnet for å redde stedet, men har desverre ikke funnet en utvei. Vi vil rette en stor takk til ansatte, alle artistene vi har fått presentere og våre samarbeidspartnere for en fantastisk tid. Ikke minst vil vi takke publikum for oppmøtet, det gode miljøet og den utrolige stemningen dere har skapt siden oppstarten i januar 2005.

Vi har nådd nesten alle våre mål med med Kamelon. Utrolig nok har vi i løpet av 19 måneder klart å skape en alternativ, anerkjent, prisbelønnet, atraktivt og godt besøkt konsertscene midt i Bergen sentrum. Det har vært fint å se hvor mange ulike musikkmiljøer og -genre som har funnet seg til rette hos oss.

Kamelon har nærmest blitt som et andre hjem for enkelte, ikke minst for oss. Det målet vi ikke nådde er desverre det mest vesentlige. Vi fikk ikke Kamelon til å økonomisk å gå rundt, vi hadde i januar 06 en lignende krise men fikk da inn investor som reddet oss ut av nøden. Tross i dette har vi ikke klart å snu driften og har omsider blitt tvungen til å stenge.

Om det hadde vært en utvei hadde vi gjerne benyttet den. Dette er selvsagt det siste vi ønsket.

Vi beklager på det dypeste til alle det måtte angå, ikke mist oppførte artister til høstens program.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev