slow&local

Jazid Collective presenterer slow&local

Plateselskapet Jazid Collective presenterer DJ-duoen slow&local på Jazid Club lørdag 29. september. Slow&local er tilknyttet plateselskapet Jazid Collective, som ellers har artister som SlowSupreme, Local Patron, Dennis Jr. og Biff Lindstroem i stallen.

Kalender

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Slow&local består av André Utvik (Local Patron) og Hans-Peter Lindstrøm (Biff Lindstrøm, slowSupreme), som begge er tilknyttet plateselskapet Jazid Collective. Dj-duoen er for tiden aktive i studio både sammen og hver for seg. På Jazid Club i kveld vil de presentere flere av de plateaktuelle låtene som slippes i høst, side om side med det de omtaler som US garage, heavy funk, progressiv jazz og «ikke fullt så progressiv disco».

Local Patron, aka André Utvik, er DJ, produsent, labelmanager og klubbeier. Han har siden midten av nitti-tallet presentert soulfull house, garage, jazz og disco – bla. på sin månedlige klubb Follow Me på Jazid.

Biff Lindstroem, også kjent som Hans-Peter Lindstrøm, er musiker og produsent. Sammen med Local Patron driver han plateselskapet Jazid Collective. Hans-Peter er også mannen bak slowSupreme som har gitt ut tre singler på Jazid Collective. Ny single slippes medio November.

Plateselskapet Jazid Collective ble etablert høsten 2000 som en videreføring av Jazid Club og Jazid-familien sitt ønske om å utvikle og stimulere nye lokale talenter. Plateselskapet utgir musikk produsert av artister bosatt i Oslo-området, og har ingen begrensninger mvh. stil og image. Kvalitet er stikkordet. Jazid Collectives foreløpige artister er slowSupreme, Local Patron, Dennis Jr., slow&local og Biff Lindstroem.

Mer informasjon finner du på www.jazid.no.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev