Ungdom og komponering (Foto: Stiftelsen Veslefrikk)

Hva vil ungdom skape?

Ny satsing på ungdom og komposisjon.

Kalender

Sommerkonsert

25/06/2021 Kl. 18.30

Viken

Stiftelsen Veslefrikk er en nasjonal satsing på komponering med barn og unge. Fra i år vil stiftelsen legge til rette for at enda flere barn og unge får muligheten til å utfolde seg kreativt.

Med den nye satsinga for ungdom (13-15 år) har Veslefrikk gratis veiledningsmateriell og mentorordning tilgjengelig for hele grunnskolen, uansett hvor i landet man bor, forteller stiftelsen i en pressemelding.

Startskuddet for den nye satsinga går 14. januar, med lansering på Sentralen i Oslo. Varaordfører i Oslo kommune, Kamzy Gunaratnam, kommer, og deltakerne og publikum får høre musikere fra NRK Kringkastingsorkesteret i samspill med elever fra Bekkelaget skole, som var fjorårets vinner av Veslefrikkprisen.

– Musikk er en naturlig inngang til skapende arbeid, sier prosjektleder Eldar Skjørten i meldingen.

– Gjennom våre nasjonale og lokale aktiviteter gir vi barn og unge muligheten til å utvikle sine kreative evner i samhandling med andre. Vi legger til rette for inspirerende møter med profesjonelle kunstnere, og et høydepunkt er en konsert i samspill mellom deltakere og NRK Kringkastingsorkestret, forteller han.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Kirkemusiker

Aurskog-Høland kirkelige fellesråd

Salgs- og markedsansvarlig

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Balansekunst

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev