Lisa Bonnàr

Hans Børli på CD

Lisa Bonnár gir i disse dager ut «Under Himmelen», som er basert på dikt av Hans Børli. Audun Erlien har stått for musikken.

Kalender

Lørdagsopera – Figaros bryllup (utdrag)

10/12/2022 Kl. 15:30

Oslo

Lørdagsopera – Figaros bryllup (utdrag)

10/12/2022 Kl. 15:30

Oslo

Kim, alle klokker

11/12/2022 Kl. 18:00

Oslo

UNG KVARTETTSERIE: Forventning

11/12/2022 Kl. 14.00

Oslo

Sangeren og skuespilleren Lisa Bonnàr, som selv er en sambygding av Børli, har ellers på dette prosjektet jobbet sammen med musikerne Audun Erlien, Anders Engen, Paolo Vinaccia, Adele Halten, Frode Haltli og Javid Afsari Rad. CDen lanseres i forbindelse med 10-års jubiléet for «Junidag» på Børlis hjemsted Oppistun på Børli i Eidskog kommune, 3. juni 2001.

Albumet sies å befinne seg i et eksperimentelt musikalsk landskap med elementer fra jazz, rock, pop, klassisk og folkeviser. Det er utgitt på LBC Records i samarbeid med Børliselskapet og Libris-kjeden. Prosjektet er for øvrig støttet av bl.a. Norsk Kulturråd, Norsk Musikkfond, Institusjonen Fritt Ord, Eidskog Kommune, Det Norske Veritas og Det Norske Skogselskap. Det vil bli gitt en konsert på Børli 3. juni, og dessuten ved Hedmarksmuséet på Hamar 7. juni og Skogbruksmuséet på Elverum 8. juni.

Lisa Bonnàr er født i Oslo, og oppvokst på Skotterud i Eidskog Kommune. Hun er utdannet ved Griegakademiet i Bergen, har studert klassisk sang med Diane Sævig og Harald Bjørkøy, og har hovedfag i musikk fra Universitetet i Oslo med Svein Bjørkøy som sanglærer. Hun har også drevet utøvende sangstudier ved Conservatoire National Superieur de Musique et de Dance de Paris hos Robert Dume.

Hun var solist under «De unges konsert» i Grieghallen med Bergen Filharmoniske Orkester i 1998, og har ellers opptrådt ved både Den Nasjonale Scene og Det Norske Teateret. Hun har dessuten vært sanger og skuespiller i Rikskonsertenes oppsetning «Kvinneskikkelser» i 2000.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.

Stillinger

Treblåslærer

Hemnes Kulturskole

Prosjektmedarbeider i Bodø

Musikkontoret Nord

Daglig leder

Sørnorsk jazzsenter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev