Marius Øvrebø Engemoen (Foto: GramArt)

GramArt med eget advokatkontor

Fra 6. januar 2009 får artistorganisasjonen GramArt egen advokat.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Det betyr at GramArt nå kan tilby norske musikkartister advokatbistand i saker som gjelder artistenes virksomhet som musikere, heter det i en pressemelding fra organisasjonen.
Med virkning fra januar 2009 vil Marius Øvrebø-Engemoen fungere som organisasjonsadvokat i GramArt. Christian Wadahl Uhlen vil være advokatfullmektig. Begge er tidligere juridiske rådgivere i GramArt.
— GramArt ønsker å være det beste for norske artister. Dette betyr at vi nå kan tilby våre medlemmer nok en viktig medlemsfordel, i tillegg til de øvrige fordeler GramArt-medlemmer allerede har. Vi ser gjennom vårt arbeid i GramArt at artistenes rettigheter er underprosedert i norsk rett, så det er en fordel at vi nå har mulighet til å få prinsipielle spørsmål prøvet av rettsvesenet, heter det fra daglig leder Elin Aamodt i pressemeldingen
— Etableringen av advokatvirksomheten vil innebære større muligheter for artistene til å sette makt bak de kravene de måtte ha. Jeg vil anta at hovedvekten av saker vil relatere seg til kontraktsrådgivning, bistand i forhandlinger og pengekrav. Det vil være en klar fordel for norske artister at de nå kan få tilgang til spesialiserte musikkadvokater til en fornuftig pris, sier advokat Marius Øvrebø-Engemoen i samme melding.

Stillinger

Stipendiat i musikk

Universitetet i Stavanger

Kantor/organist – 100%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor – 50%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor/ organist

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Forskningsbibliotekar

Nasjonalbiblioteket

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev