Trombone

Frisk korpssatsing med ny daglig leder/musikkonsulent

– Nordnorske korps er tøffe, og det skal hele landsdelen få merke, sier Øyvind Bakkeby Moe. Han er ansatt som ny daglig leder/musikkonsulent for Norges Musikkorps Forbund (NMF) Nord-Norge, en stilling som for første gang blir 100 %. Dette er en satsing NMF er sikker på alle korpsene kommer til å merke.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Øyvind Bakkeby Moe er utdannet ved Musikkonservatoriet i Tromsø og har de senere årene jobbet som korpsdirigent og freelancemusiker.

Hovedinstrumentet er trompet, men han har vært synlig i det nordnorske musikklivet i mange forskjellige roller. Øyvind har jobbet tidligere for NMF i prosjektet Bands Crossing Borders i Sør-Afrika, bla. i Soweto, Johannesburg.

— På grunn av apartheid mangler det en hel generasjon med svarte musikere i Sør- Afrika. Målet med BCB er å gjøre field bandene selvforsynte med instruktører. Å jobbe i den sørafrikanske slummen gav meg erfaringer og opplevelser for livet og utviklet meg enormt både personlig og profesjonelt, sier Bakkeby Moe

NMF er den største frivillige kulturorganisasjonen i Nord-Norge. Likevel er det første gang regionen får en daglig leder i fulltidsstilling.

— Jeg skal først og fremst gjøre NMF mer synlig for medlemmene og publikum. NMF skal bedre de aktivitetene som er og sørge for å få enda mer aktivitet på plass i hele regionen. Den største utfordringen blir nok at Nord-Norge mer og mer skal fungere som èn region, få hele landsdelen til å dra i samme retning, samtidig som korpsene lokalt skal få utvikle seg på sitt vis, sier Bakkeby Moe.

Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev