OperaRogaland

Flerkulturell presisering

INNLEGG: Åse Kleveland presiserer et sitat i intervjuet med henne her på Ballade 5. januar. Rikskonsertene er selvsagt ikke de eneste som driver med flerkulturell musikkformidling, skriver hun.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Debatten om Rikskonsertenes virksomhet går videre. Det setter vi pris på. For at den skal bli mest mulig saklig har jeg behov for å presisere et sitat i [link id=65604 title=»Ballade 5. januar»].
Min uttalelse om at ”Vi er den eneste musikkinstitusjonen i Norge som driver med flerkulturell musikkformidling, gjennom skoleturneer så vel som offentlige konserter og omfattende utenlandsvirksomhet.” har blitt tolket som en påstand om at vi er de eneste som driver med flerkulturell musikkformidling. ([link id=65606 title=»Hytta 8.1.»])
Det er vi selvsagt ikke. Det utdypes i den påfølgende setning: ” Bredden, profesjonaliteten og mangfoldet det gir oss, og den kompetansen og det nettverket det skaper, er faktorene som gir vekstvilkårene og mulighetene til også å lage en festival som dette.” Min uttalelse handler om den samlede aktiviteten – lokalt, nasjonalt og internasjonalt – som i betydelig grad skjer i et nært samarbeid med et stort antall utøvere, institusjoner og organisasjoner innen det flerkulturelle området.
Åse Kleveland, Rikskonsertene.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev