Den kulturelle skolesekken

Finalister til Gullsekken

2. priser, hver på 100 000 kroner deles ut på Hamar 17. mars. Juryen har nå plukket ut fire skoler og fire kulturproduksjoner.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Iskald Sound + Akuvi + Eben Jr.

15/08/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Gullsekken er Den kulturelle skolesekkens egen pris. En jury har plukket ut fire skoler og fire kulturproduksjoner som finalister i konkurransen om prisen for beste skole og prisen for beste produksjon.
De fire skolene som er nominert som finalister til Gullsekken er: Gosen skole i Stavanger, Kolnes skole på Karmøy, Kongsberg kommunes 12 grunnskoler, og Åndalsnes ungdomsskole.
De fire produksjons-finalistene er alle scenekunstproduksjoner. ”Hun derre Jenny” er produsert av Brageteateret. ”Kulde” er produsert av Trøndelag Teater, “Simons historie” er en samproduksjon fra Hordaland Teater, Sogn og Fjordane Teater og Den Nationale Scene mens ”Voff! Art!” er produsert av Sagliocco Ensemble.
Om den kulturelle skolesekken
Den kulturelle skolesekken er en nasjonal satsing som bidrar til at elever i grunnskolen og den videregående skolen får møte profesjonell kunst og kultur av alle slag. I skoleåret 2008/2009 tilføres Den kulturelle skolesekken 167 millioner kroner fra overskuddet i Norsk Tipping.
16 skoler og 25 produksjoner har fått sine bidrag vurdert til årets pris.
Gullsekken blir delt ut på Hamar 17. mars.
Dette i følge en pressemelding.

Stillinger

Kommunikasjons-rådgiver

Krafttak for sang

Fagkonsulent

Folkeakademienes landsforbund – Sang i eldreomsorgen

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev