Emilie Nicolas er aktuell med albumet (Foto: Pernille Sandberg)

Emilie + Björk synger sammen

Ned i jorda med Björk og røttene hennes der: Emilie Nicolas synger på den islandske stuernemusikerens nye plate som er ute nå.

Kalender

Sangen «Allow» er et fløyte- og vokalorientert spor der begge sangernes, de islandske legenden og den norske samtididige popstjerna, sin særegenhet ligger tydelig ved siden av hverandre. Dette er Björk’s tiende abum, Fossora er  er tenkt som et gravende album, det feminine av fossore (hun selv som graver, skriver plateselskapet), ned i jorden. Det er musikk til jorden, hennes nære og røttene, skriver plateselskapet One Little Independent.

– En drøm som går i oppfyllelse, skrev Emilie Nicolas på sin instagram til Björk da samarbeidet ble kjent. Til Dagsavisen skrev Nicolas’ manager Silje Larsen Borgan at
– Teamet til Björk kontaktet oss i 2019 forbundet med at hun spilte i Spektrum da, og inviterte Emilie til konsert. Björk er uttalt fan av Emilie, og det går selvsagt begge veier. Etter den kvelden har de holdt kontakten, og det har resultert i at Emilie og Björk har skrevet sammen, jobbet sammen og at Emilie er med på plata.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.

Stillinger

Treblåslærer

Hemnes Kulturskole

Prosjektmedarbeider i Bodø

Musikkontoret Nord

Daglig leder

Sørnorsk jazzsenter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev