FB event (1)

«Den fagraste rosa»

Kammerkoret Con Spirito gir nå ut juleplaten «Den Fagraste Rosa – Toner for advent og jul». Blant støttespillerne på prosjektet finner vi bl.a. folkesangeren Sondre Bratland, sopranen Elin Sofia Lotsberg, komponisten Kjell Habbestad og forfatteren Edvard Hoem.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Koret stiller i følge en pressemelding med svært dyktige solister og kan skilte med både bredde oghelhet, livlighet og alvor, høytid og lekende musikk. Her er både klassisk kormusikk og et større nykomponert verk med stor spennvidde, samtidig som de har med mange av de kjente og kjære julesangene.

Koret har fått med seg svært dyktige solister og bidragsytere, blant annet folkesangeren Sondre Bratland og sopranen Elin Sofia Lotsberg. Den anerkjente komponisten Kjell Habbestad har skrevet og arrangert mye av musikken til platen, forfatteren Edvard Hoem har bidratt med en oversettelse, og Morten Lindberg har produsert platen.

Con Spiritos dirigent er den anerkjente solisten Helge Birkeland – som stadig holder koken i alder av 76 år. Blant korets meritter nevnes tre plateutgivelser med fransk, tysk og nordisk kormusikk – plater som skal ha blitt svært godt mottatt. Videre har koret hatt store oppsetninger med blant annet Brahms’ «Requiem», og har deltatt på konkurranser i inn- og utland der koret har høstet høye utmerkelser, i tillegg til mange konserter her hjemme, der for eksempel fjorårets julekonserter fikk svært gode anmeldelser og var godt besøkt.

Før jul skal Con Spirito nå ha konserter 3. desember i Bragernes kirke i Drammen, 5. desember i Lambertseter kirke og 9. desember i Fagerborg kirke.

«Den Fagraste Rosa – Toner for advent og jul» distribueres av Musikkoperatørene.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.