Alwynne Pritchard er en av årets tre sterke mentorer i Borealis Ung Komponist. Her fra en konsert med BIT20 Ensemble på Kunsthalle Düsseldorf i 2017 (Foto: Katja Illner / BIT20Ensemble)

Borealis søker unge komponister til mentorprogrammet

Ny runde med fire nye, unge komponister i Borealis Ung Komponist. Søknadsfrist 8. juni.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Borealis Ung Komponist er et mentorprogram som hvert år tar inn fire allsidige komponister som er i starten av sin karriere, og som ønsker å videreutvikle sine ferdigheter.

Borealis Ung Komponist har som mål å oppmuntre til bredere diskusjon om og formidling av komponisters arbeid på Vestlandet. Programmet vil også utfordre deltakerne til å tenke utenfor de etablerte musikalske normene, og til å knytte tettere bånd mellom utøvere og komponister i regionen, beskriver festivalen for eksperimentell musikk programmets formål på nettsidene sine.

Sammen med et ensemble med tilholdssted på Vestlandet får deltakerne jobbe med internasjonalt anerkjente komponister som sine mentorer over en periode på åtte måneder.
Sluttresultatet er fire nye verk som presenteres under festivalen, som skjer i Bergen i begynnelsen av mars hvert år.

Nå ser Borealis etter fire nye deltakere til det årlige mentorprogrammet, og oppfordrer alle som oppfyller kriteriene til å søke. Søknadsfrist er mandag 8. juni.

Årets mentorer er tre sterke stemmer innen moderne komposisjon: Alwynne Pritchard (NO/UK), Raven Chacon (US) og Øyvind Torvund (NO).

Få mer informasjon, ta kontakt og finn søknadsskjema på Borealis’ hjemmesider.

Stillinger

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev