Henriette Pedersen

Blå i bevegelse

Torsdag kveld er ikke dagen for å sitte i ro på Blå i Oslo. Prosjektet Omsklo sprer performance, film og forestillinger over hele området – til og med i Akerselva.

Kalender

Jubileumskonsert – Schola 60 år!

15/06/2024 Kl. 17.00

Oslo

Irsk søndagskonsert med Caraid

16/06/2024 Kl. 15:00

Oslo

Forestillingen er overalt – på Blå, over Blå, utenfor Blå og under Blå – nede i Akerselva.

Kunsterkollektivet OMSK fra London inviterer deg til å være med i begravelsesritualer, og lover vodka, striptease og karaoke.

— OMSK er ikke lett å forklare, men da jeg hørte om dem, så jeg for meg en sprø kunstnergjeng som lagde strukturert kaos i sine show. Wow, de må jeg få til Norge, tenkte jeg da, forteller Jan Skomakerstuen fra AutoSpaceArtProd til Oslopuls.no.

Skomakerstuen står bak prosjektet sammen med Rittik Dey fra Void ( ).

Danseren og koreografen Henriette Pedersen viser «Løs i kjøttet» – en fin miks av slakteristank og etterbarberingsvann. The Heartists presenterer seg som to dyslektikere med hjertet som verktøy og viser forestillingen «River Dreams» – nede i Akerselva. OMSKLO er støttet av Norske Billedkunstnere, Norge 2005, British Council og Riksutstillinger.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.