Tommy Tee

1. mai-konsert i Spikersuppa

1. mai arrangerer LO og Norsk Folkehjelp stor konsert i Spikersuppa med blant annet D’Sound, Tommy Tee (bildet), Zuma og D’Lay. Også på Blå blir det musikk i anledning arbeidernes dag.

Kalender

Jubileumskonsert – Schola 60 år!

15/06/2024 Kl. 17.00

Oslo

Irsk søndagskonsert med Caraid

16/06/2024 Kl. 15:00

Oslo

LOs ungdomsutvalg i Oslo og LO i Oslo har i samarbeid med Norsk folkehjelp dratt i gang konsert i Spikersuppa 1. mai kl. 1330; rett etter 1. mai-toget. Arrangementet er til støtte for kampanjen Solidaritet med Afrika – kampen mot HIV/AIDS.

Disse artistene kommer til å spille på arrangementet : D’Sound, D’Lay, Van Eijk, Crowtown, Zuma, Organic, Farell, Portasound, Tommy Tee Productions, MadCon, Dancing Youth og Floorknights.

På Blå i Oslo feires 1. mai med skuespiller Petter Width Kristiansen og NRKs Vera Micaelsen som leder en kveld fylt med rock, jazz, DJer, kåsører, appellanter og tryllekunstnere.

Og i tillegg til de tradisjonelle 1. mai-arrangementene arrangerer nettstedet www.1mai.no for andre gang 1. mai-tog på internett.

– Det interaktive 1. mai-toget er det eneste i sitt slag i hele verden. Jeg har lett og lett, men finner ikke noe liknende på internett noe sted, uttaler nettredaktør Frode Iversen.

Det er Det norske Arbeiderparti, LO, AOF, AUF og Norsk Folkehjelp som står bak nettstedet, der du kan lage din egen 1. mai-parole eller gå under en som allerede er laget. Målet er 2000 deltakere.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.