Frist
21/04/2024

Søknad leveres
admin@notam.no

Område
Oslo

Stillingstype
Privat
Stiftelse
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Norwegian centre for Technology, Art and Music er en privat stiftelse som virker i det profesjonelle kunstfeltet. Notam driver formidling, forskning og utvikling, utdanning og hjelp til skapende arbeid, med vekt på det siste.

Notam har 4.7 årsverk og et ambisiøst sted å drive. Vi åpner nye lokaler nå i april, du vil være med å utforme driften av disse. Vi tilbyr 700m2 med formidlingsareal, verksted, studio for visuelle medier, leserom, lydstudio, lydstudio for 3D lyd, opptaksrom og prosjektrom. I lokalene våre har vi også kontorer til fremleie, vi har i dag utleie av kontorer til fem kunstnere og kunstnerorganisasjoner.Kalender

The Sequels // Josefine Luna

23/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

FIA OFIA – RELEASEKONSERT & ETTERFEST

27/04/2024 Kl. 20:00

Oslo

Lørdagsopera

27/04/2024 Kl. 16:00

Oslo

FIA OFIA – RELEASEKONSERT

27/04/2024 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Vil du jobbe med kunst og teknologi?

Norwegian centre for Technology, Art and Music (Notam)

Teknisk stilling ved Norwegian centre for Technology, Arts and Music

Om stillingen

Norwegian centre for Technology, Arts and Music (Notam) har en ledig stilling innen lydteknikk, drift av studioer og teknisk bistand i kunstneres skapende arbeid. Stillingen har hovedvekt på lydteknikk, samtidig ser vi etter personer med tilleggskompetanse innen digital teknologi, elektronikkutvikling, programmering, video, mekanikk o.l. Vi søker deg som vil være med å utvikle Notam i møte med nye teknologier, stillingen kan i noen grad tilpasses din kompetanse, og det er viktig at du ser læring som et gode. Det kan også være aktuelt med undervisning i kortere kurs og workshops.

Stillingen er en 100% fast stilling.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Som tekniker ved Notam har du ansvar for drift av studioene, Notams tekniske utstyr, booking av studio og gjennomføring av arrangementer. Du vil få administrative oppgaver knyttet til dine tekniske oppgaver. Du vil også jobbe tett med kunstnere på prosjektbasis, dette kan være å bidra med tekniske løsninger i en installasjon eller å veilede i studiobruk. Hverdagen din vil inneholde læring av nye teknologier og kreativ problemløsning, Notam jobber i et felt under rask utvikling, vi søker følgelig etter en kollega som tilegner seg ny kunnskap fortløpende. Du må påregne at arbeidsmengden varierer gjennom året og at arbeidsoppgavene endrer seg.

Kvalifikasjonskrav

 • Vi ønsker en medarbeider med relevant utdannelse eller erfaring fra tilsvarende arbeid.
 • Svært god kjennskap til datateknologi..
 • Du må kunne jobbe strukturert med drift og administrasjon jevnlig ved siden av prosjekter og tidsfrister.
 • Vi jobber i et internasjonalt miljø og ønsker at du behersker engelsk og et skandinavisk språk, muntlig og skriftlig.
 • Førerkort er ønskelig.

Personlige egenskaper

Som lydtekniker hos oss vil du jobbe tett med andre ansatte og kunstnere. Vi ser derfor etter deg som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Videre ser vi for oss at du er kreativ og løsningsorientert. Vi tror også at du er effektiv og pålitelig, samt at du har evne til å jobbe selvstendig.

Vi tilbyr

 • Et internasjonalt arbeidsmiljø der du bygger eget nettverk og jobber tett på profesjonelle kunstnere i det daglige.
 • En unik jobb der du kontinuerlig utvikler egen kompetanse gjennom prosjekter.
 • Medlemskap i Kommunal landspensjonskasse (KLP).
 • Støtte til trening.
 • Lønn etter avtale.
 • Ved ansettelse er det 6 måneders prøvetid.

Søknad og kontakt

Vi ønsker din søknad velkommen, send den til admin(at)notam.no sammen med CV, tre referanser og eventuelle vedlegg.
Ved spørsmål til stillingen kan du kontakte Christian Blom på mob.: 9770 1415, eller epost blom(at)notam.no
Ved Notam mener vi at et mangfold av mennesker gir ulike og verdifulle perspektiver. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne, hull i CV, religion, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

 

Frist
21/04/2024

Søknad leveres
admin@notam.no

Område
Oslo

Stillingstype
Privat
Stiftelse
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Norwegian centre for Technology, Art and Music er en privat stiftelse som virker i det profesjonelle kunstfeltet. Notam driver formidling, forskning og utvikling, utdanning og hjelp til skapende arbeid, med vekt på det siste.

Notam har 4.7 årsverk og et ambisiøst sted å drive. Vi åpner nye lokaler nå i april, du vil være med å utforme driften av disse. Vi tilbyr 700m2 med formidlingsareal, verksted, studio for visuelle medier, leserom, lydstudio, lydstudio for 3D lyd, opptaksrom og prosjektrom. I lokalene våre har vi også kontorer til fremleie, vi har i dag utleie av kontorer til fem kunstnere og kunstnerorganisasjoner.