Frist
15/01/2024

Søknad leveres
post@muiskkfestuka.no

Område
Nordland

Stillingstype
Privat
Stiftelse
Engasjement
Heltid

Om virksomheten

Rundt 25 000 mennesker finner veien til et arrangement i regi av Nordland Musikkfestuke under festivalens 10 dager i uke 31 og 32 hvert år.

Det gjør vår festival til en av de viktigste formidlerne av klassisk musikk i landsdelen, og en av de største festivalene i landet. Det ligger i navnet at Musikkfestuka skal være en musikkfest, og aller helst en musikkfest for alle.  Programmet består i hovedsak av klassisk musikk, men også jazz, folkemusikk, musikkteater, dans, pop, rock og andre sjangere har sin plass i festivalen. Vårt største mål er å gjøre klassisk musikk tilgjengelig for alle og invitere til musikalske arenaer som senker terskelen for nye kulturopplevelser. Kort oppsummert er Musikkfestuka festivalen der en av verdens beste pianister spiller på en utescene 366 meter over havet, nordnorske visekunstnere bruker Hurtigruta som scenografi og møbelvarehus blir kulturhus samtidig som et topporkester spiller i en av europas beste konsertsaler.Kalender

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

Legg til arrangement
Se alle

Produsent

Nordland Musikkfestuke

Vi søker en dyktig og kreativ medarbeider som vil være med på å lage en av landets flotteste festivaler.

Nordland Musikkfestuke arrangeres hvert år i begynnelsen av august. Festivalen er en av landets største festivaler for klassisk musikk, og vi har konserter på mange forskjellige arenaer og bruker både Stormen Konserthus, kirker og flere spektakulære utescener.

Vår faste produsent skal ut i foreldrepermisjon. I tillegg er vi i oppbyggingen og gjennomføringen av talentprogrammet Spire gjennom 2024. Dette gjør at vi trenger å styrke organisasjonen med en ny medarbeider. Stillingen vil inneholde produsentoppgaver og andre oppgaver knyttet til festivaldriften og inngå i team med både fast produsent og resten av administrasjonen.

Personen vi søker må ha solid kunnskap om prosjektarbeid og produksjon av kulturarrangementer, i tillegg til interesse for og kunnskap om musikk. Den nye medarbeideren skal sammen med festivalens faste produsent lede øvrig personell i gjennomføringen av festivalen. Vi søker derfor en systematisk, kreativ og løsningsorientert person som håndterer en periodevis stressende hverdag.

Vi søker en medarbeider som gjerne har høyere utdanning, men relevant arbeidserfaring vil veie tungt. Personlig egnethet vil også bli vektlagt.

Søkeren må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig, og beherske relevante dataverktøy.

Arbeidssted er Bodø.

Lønn, tidspunkt for tiltredelse og andre vilkår etter avtale.

Vi ber om at søknad med CV sendes per e-post til:

Nordland Musikkfestuke

post@musikkfestuka.no

Tiltredelse 1.mars eller etter nærmere avtale

Søknadsfrist: 15. januar.

 

Frist
15/01/2024

Søknad leveres
post@muiskkfestuka.no

Område
Nordland

Stillingstype
Privat
Stiftelse
Engasjement
Heltid

Om virksomheten

Rundt 25 000 mennesker finner veien til et arrangement i regi av Nordland Musikkfestuke under festivalens 10 dager i uke 31 og 32 hvert år.

Det gjør vår festival til en av de viktigste formidlerne av klassisk musikk i landsdelen, og en av de største festivalene i landet. Det ligger i navnet at Musikkfestuka skal være en musikkfest, og aller helst en musikkfest for alle.  Programmet består i hovedsak av klassisk musikk, men også jazz, folkemusikk, musikkteater, dans, pop, rock og andre sjangere har sin plass i festivalen. Vårt største mål er å gjøre klassisk musikk tilgjengelig for alle og invitere til musikalske arenaer som senker terskelen for nye kulturopplevelser. Kort oppsummert er Musikkfestuka festivalen der en av verdens beste pianister spiller på en utescene 366 meter over havet, nordnorske visekunstnere bruker Hurtigruta som scenografi og møbelvarehus blir kulturhus samtidig som et topporkester spiller i en av europas beste konsertsaler.