Frist
08/11/2023

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Privat
Organisasjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Kirkelig Kulturverksted har siden starten i 1974 dyttet seg til en plass i kulturlivet og skrevet seg inn i den norske kulturhistorien. Erik Hillestad har mye av æren for dette. Etter snart 50 år som daglig og kunstnerisk leder, ønsker han å levere stafettpinnen videre til en ny daglig leder. Kulturkirken Jakob er en unik konsertarena i Norge og en av byens mest spennende scener som byr på alt fra store festivaler, intimkonserter, jazzbrunsj og debattprogram – til kunstbaserte messer, kunstutstillinger og teaterproduksjoner. Plateselskapet gir ut et titalls album årlig innenfor flere genre, og har helt fra starten stått bak en rekke nyskapende og banebrytende prosjekter i musikk-Norge. I tillegg har KKV en portefølje av internasjonale utgivelser.Kalender

Reza e i Ragazzi

12/04/2024 Kl. 20:00

Viken

Operapub på Grønland Boulebar

13/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

Engegård, Svendsrud og Haugen trio i Trysil

13/04/2024 Kl. 15.00

Innlandet

Legg til arrangement
Se alle

Daglig leder

Kirkelig Kulturverksted

Vi er på jakt etter en motiverende, ryddig og kommunikasjonssterk daglig leder som kan fortsette arbeidet med å utvikle Kirkelig Kulturverksted (KKV) som en viktig kulturinstitusjon i skjæringspunktet kirke/samfunn, lokalt, nasjonalt og internasjonalt, med musikk og andre kunst- og kulturuttrykk som sitt språk.

Daglig leder skal sammen med fem dyktige medarbeidere arbeide med å skape kulturopplevelser i Kulturkirken Jakob – en av landets fineste og mest særegne kultur- og konsertrom – som samtidig er en kirke – og ha ansvar for å forvalte KKVs katalog med mer enn 500 banebrytende musikkutgivelser med bredt nedslagsfelt nasjonalt og internasjonalt.

Aktuelle kandidater bør ha god kjennskap til kulturfeltet, ledererfaring med personalansvar og erfaring med økonomistyring og administrative rutiner. Stillingen som daglig leder krever dessuten kjennskap til Den norske kirke og erfaring med samfunnspolitisk påvirkningsarbeid. Vi ønsker også at vår nye daglige leder trives med å representere KKV i det offentlige ordskiftet.

Daglig leder rapporterer til styret og har det overordnede ansvaret for KKV, herunder strategi, administrasjon og økonomistyring. Daglig leder brenner for, og har det overordnede ansvaret for, KKVs skapende arbeid innenfor kunst, kultur, mangfold og rettferdighet. Gode samarbeidsevner er nødvendig for å få til en god dialog i møte med utøvende kunstnere, KKVs eiere, bevilgende myndigheter og andre samarbeidspartnere.

For å lykkes i denne jobben må du være språklig sterk, ha stor arbeidskapasitet og beherske en variert arbeidshverdag med raske sceneskift.

Lønn etter avtale.

Arbeidssted: Kulturkirken Jakob i Hausmannsgate 14.

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad, Møllerstad rekruttering as, tlf 915 59 752, for ytterligere informasjon.

Frist
08/11/2023

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Privat
Organisasjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Kirkelig Kulturverksted har siden starten i 1974 dyttet seg til en plass i kulturlivet og skrevet seg inn i den norske kulturhistorien. Erik Hillestad har mye av æren for dette. Etter snart 50 år som daglig og kunstnerisk leder, ønsker han å levere stafettpinnen videre til en ny daglig leder. Kulturkirken Jakob er en unik konsertarena i Norge og en av byens mest spennende scener som byr på alt fra store festivaler, intimkonserter, jazzbrunsj og debattprogram – til kunstbaserte messer, kunstutstillinger og teaterproduksjoner. Plateselskapet gir ut et titalls album årlig innenfor flere genre, og har helt fra starten stått bak en rekke nyskapende og banebrytende prosjekter i musikk-Norge. I tillegg har KKV en portefølje av internasjonale utgivelser.