Frist
30/01/2023

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Musikklivets frivillige, offentlige, amatører og profesjonelle bidrar til at det skapes opplevelser i store og små lokalsamfunn over hele landet. Norsk musikkråd er et samarbeidsnettverk og en interesseorganisasjon for musikklivet i Norge som jobber for at flere skal få oppleve musikk og at de som utøver og fremfører musikk skal få muligheten til å utvikle seg.Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Tilskuddsrådgiver

Norsk musikkråd

Vet du litt om hva som rører seg i musikklivet? Vil du bruke din kompetanse til å legge til rette for at flere kan oppdage og utøve musikk?

Norsk musikkråd jobber for at flere skal få oppleve musikk og at de som utøver og fremfører musikk skal få muligheten til å utvikle seg. En viktig del av dette er arbeidet med tilskuddsordningene som vi forvalter.

Norsk musikkråd søker nå etter deg som vil være med og få unge utøvere med i musikklivet og øke deres forutsetninger for å utvikle seg innen musikk, samt styrke våre ordninger og behandle søknader om tilskudd fra utøvere, lag og ensembler.

Musikkrådet forvalter Frifond og flere andre nasjonale støtteordninger for norsk musikkliv. Frifond bidrar til barn og unges frivillig organiserte kulturaktiviteter, og i 2022 ble 200 millioner kroner delt ut til hele landet. Flere unge starter med musikk gjennom Frifonds tilskudd til øvingslokaler, innspillinger og konserter. Les mer på frifond.no/musikk.

Vi søker deg som er analytisk, systematisk, har et godt øye for detaljer, og er god på dialog og kommunikasjon. Kjennskap til hva som rører seg i musikklivet blant unge og unge voksne, og hvordan vi når disse målgruppene er en fordel. Du blir en del av teamet i Norsk musikkråd som jobber tett sammen om tilskuddsforvaltning, informasjon og organisasjonsutvikling i, og for, det frivillige og organiserte musikklivet i Norge.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

 • Behandle søknader om tilskudd og godkjenne tilskuddsrapporter
 • Være i dialog med søkere og samarbeidsaktører
 • Informasjon, analyse og rapportering
 • Være med på å forvalte og utvikle musikklivets finansierings- og tilskuddsordninger

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring

 • Relevant høyere utdanning
 • Minst 3-4 års relevant arbeidserfaring
 • Solid digital kompetanse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • God lagspiller, med stor grad av selvstendighet i oppgaveløsningen
 • Erfaring med tilskuddsordninger og saksbehandling er ønskelig
 • Kjennskap til organisasjoner, musikk- og kulturfeltet er en fordel

Norsk musikkråd kan tilby en spennende jobb med gode utviklingsmuligheter i et inspirerende og fagsterkt arbeidsmiljø sentralt i Oslo sentrum. Norsk musikkråds syv ansatte deler kontor – og takterrasse – med hele 13 andre musikkorganisasjoner i Møllergata 39. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Vil du vite mer om stillingen?

Ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere hos Hodejegerne AS:
Eva Engeset: 469 50 102 eller Elisabeth Lien: 481 33 390.

Tiltredelse etter avtale.

Søknader vurderes fortløpende, søk gjerne i god tid før fristen 30. januar.

Frist
30/01/2023

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Musikklivets frivillige, offentlige, amatører og profesjonelle bidrar til at det skapes opplevelser i store og små lokalsamfunn over hele landet. Norsk musikkråd er et samarbeidsnettverk og en interesseorganisasjon for musikklivet i Norge som jobber for at flere skal få oppleve musikk og at de som utøver og fremfører musikk skal få muligheten til å utvikle seg.