Frist
08/01/2023

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Privat
Firma
Fast
Heltid

Om virksomheten

Oslo Jazzfestival presenterer norsk, nordisk og internasjonal jazz i Oslo gjennom en årlig festivaluke i august. Festivalen er organisert som en stiftelse, og har siden oppstarten i 1986 vokst til å bli en av Europas viktigste jazzfestivaler. Med mål om å øke interessen for jazzmusikk, arrangeres hvert år 60-70 konserter på ulike spillesteder i Oslo i uke 33. I tillegg til ordinære konserter, arrangeres også konserter for aktivitetsskolene i Oslo, og artister sendes til både seniorsentre og fengsel for å tilby jazzopplevelser til de som ikke har anledning til å delta på festivalen.Kalender

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

Roger Arve Vigulf og strykere

26/05/2024 Kl. 19

Vestfold og Telemark

Ensemble Ernst på Ridehuset

26/05/2024 Kl. 18.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Festivalsjef

Oslo Jazzfestival

Vil du lede arbeidet med å skape årets største jazzopplevelse i Oslo?

Oslo jazzfestival er en av Europas viktigste jazzfestivaler. Gjennom et mangfoldig konsertprogram, utvikling av nye møteplasser, samarbeid nasjonalt og internasjonalt, publikumsutvikling og talentutvikling, jobber festivalen for å øke interessen for jazzmusikk og bidra til å stimulere jazzmiljøet i Oslo.

Oslo jazzfestival søker nå en visjonær og ambisiøs leder med et sterkt ønske om å bidra til at enda flere skal få store musikalske opplevelser på Oslos mange gode jazzscener. Festivalens leder er en synlig ambassadør, som evner å engasjere og skape gode samarbeid og møteplasser på tvers for å løfte jazzen – både i møte med utøvere, samarbeidspartnere, medier, beslutningstakere og et mangfoldig publikum. Den rette til å lede Oslo Jazzfestival er en relasjonsbygger med solid ledererfaring, og sterk evne til kunstfaglig og strategisk utvikling. Hen har betydelig kjennskap til jazzfeltet nasjonalt og internasjonalt, et tilsvarende bredt nettverk hjemme og ute, og god oversikt over kulturpolitikk og samfunnsliv for øvrig.

Festivalsjef rapporterer til festivalens styre. Oslo Jazzfestival har tre fast ansatte, og er lokalisert i et stort kontorfellesskap på Sentralen sentralt i Oslo. Frivilligheten har siden oppstart vært et sentralt element i gjennomføringen av festivalen, noe organisasjonen fortsatt dyrker den dag i dag.

Stillingen er fast. Oppstart etter avtale, gjerne ca. 1. august 2023.

Spørsmål om stillingen kan rettes til rekrutteringsrådgiver i Hodejegerne, Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025.

Søknadsfrist 8. januar. Vi behandler søknader fortløpende, så søk gjerne i god tid før fristen.

Frist
08/01/2023

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Privat
Firma
Fast
Heltid

Om virksomheten

Oslo Jazzfestival presenterer norsk, nordisk og internasjonal jazz i Oslo gjennom en årlig festivaluke i august. Festivalen er organisert som en stiftelse, og har siden oppstarten i 1986 vokst til å bli en av Europas viktigste jazzfestivaler. Med mål om å øke interessen for jazzmusikk, arrangeres hvert år 60-70 konserter på ulike spillesteder i Oslo i uke 33. I tillegg til ordinære konserter, arrangeres også konserter for aktivitetsskolene i Oslo, og artister sendes til både seniorsentre og fengsel for å tilby jazzopplevelser til de som ikke har anledning til å delta på festivalen.