Frist
09/10/2022

Søknad leveres
styreleder@detnorskejentekor.no

Område
Oslo

Stillingstype
Privat
Organisasjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Det Norske Jentekor med kunstnerisk leder Anne Karin Sundal-Ask er en korskole for talentfulle sangere fra Østlandet. Koret utvikler unge sangere til å bli selvstendige musikere og kunstnere gjennom sangtimer, teoretisk skolering og ensembleundervisning. Sangerne er i alderen 6–26 år og kommer inn etter opptaksprøve. Koret ble opprettet som NRKs jentekor av Marie Foss i 1947, og har siden etablert stolte tradisjoner og et høyt kunstnerisk nivå. Det Norske Jentekor er en del av Talent Norge junior.Kalender

In Dulci Jubilo

10/12/2023 Kl. 18:00 - 19:30

Oslo

Rakhmaninov med venner

14/12/2023 Kl. 18:30

Oslo

Den store julegaven – Mest for barn, litt for voksne

16/12/2023 Kl. 13.00 og 15.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Daglig leder

Det Norske Jentekor

Brenner du for talentutvikling? Vil du være med og utvikle spydspissen i norsk korsang for barn og unge?

Det Norske Jentekor søker etter en daglig leder som kan videreføre og utvikle korets arbeid, og fortsette arbeidet med å profesjonalisere driften av organisasjonen.

Som daglig leder i Det Norske Jentekor vil du være en del av en organisasjon i utvikling og jobbe med faglig stimulerende og meningsfylte arbeidsoppgaver. Sammen med kunstnerisk ledelse skal du utvikle vårt arbeid med musikk på høyt nivå for barn og unge. Du vil jobbe tett med styret og våre fem ansatte, i tillegg til sentrale aktører i norsk kunst- og kulturliv. 

Som daglig leder får du ansvar for å lede og drifte Det Norske Jentekor administrativt og økonomisk.

I Det Norske Jentekor vektlegger vi en helhetlig utdanning av unge sangere. Vi ønsker å tenke nytt rundt hvordan unge sangere best kan tilegne seg musikalsk kompetanse. En forutsetning for dette er en god administrasjon med en driftig og praktisk orientert daglig leder.

Vi kan tilby en spennende, variert og fleksibel arbeidshverdag med arbeidsplass på Sentralen i Oslo sentrum. Noe arbeid på kveldstid og i helger må påregnes.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Bakgrunn fra kulturlivet
 • Ledererfaring
 • Relevant høyere utdanning
 • God økonomisk forståelse
 • Gode skriftlige og muntlige ferdigheter
 • Erfaring med søknadsskriving og rapportering

Personlige egenskaper

Vi ser etter en daglig leder med svært gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Du har stor gjennomføringskraft og er grundig og arbeider systematisk og planmessig. Som leder har du gode analytiske og strategiske evner, og kan håndtere mange og varierte oppgaver. Du er også opptatt av utvikling av unge talenter og ser viktigheten av å legge langsiktige planer for å utvikle organisasjonen.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. 

Dine ansvarsområder vil inkludere:

 • Daglig drift
 • Økonomistyring
 • Søknadsskriving, rapportering og utviklingsarbeid
 • Personalansvar
 • Dialog med offentlige beslutningstakere
 • Samarbeid med offentlige og private bidragsytere
 • Markedsføring og merkevarebygging
 • Produsentoppgaver 

Stillingen er i utgangspunktet 100 %, men om den rette personen ønsker det, kan enkelte arbeidsoppgaver skilles ut og stillingsprosenten reduseres. 

Ansettelsesdato: 01.01.23

Søknadsfrist: 9. oktober 2022

Lønn etter avtale.

Søknadstekst med CV og referanser sendes til styreleder Maria Astrup Hjort: styreleder@detnorskejentekor.no

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med kunstnerisk leder Anne Karin Sundal-Ask: kunstneriskleder@detnorskejentekor.no

Frist
09/10/2022

Søknad leveres
styreleder@detnorskejentekor.no

Område
Oslo

Stillingstype
Privat
Organisasjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Det Norske Jentekor med kunstnerisk leder Anne Karin Sundal-Ask er en korskole for talentfulle sangere fra Østlandet. Koret utvikler unge sangere til å bli selvstendige musikere og kunstnere gjennom sangtimer, teoretisk skolering og ensembleundervisning. Sangerne er i alderen 6–26 år og kommer inn etter opptaksprøve. Koret ble opprettet som NRKs jentekor av Marie Foss i 1947, og har siden etablert stolte tradisjoner og et høyt kunstnerisk nivå. Det Norske Jentekor er en del av Talent Norge junior.