Frist
25/09/2022

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Trøndelag

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Plassert i hjertet av Trondheim er Olavshallen rom, ramme og scene for levende kunst. Det er et populært konsert- og kulturhus både blant artister og publikum. I 2019 hadde det om lag 350 arrangement og 190.000 publikummere med en god bredde i kulturtilbudet. Det siste året har Olavshallen gjort betydelige oppgraderinger, og tilbyr nå publikum opplevelser i en kombinasjon mellom kultur, mat og drikke. Nye Olavshallen har fem konsertsaler, to scener og fire serveringssteder med til sammen åtte kjøkken, en vinylplatebutikk, en fiolinmaker og et cinematek. Det huser i tillegg Trondheim Symfoniorkester & Opera, Trondheim kulturskole og utøvende musikkutdanning ved NTNU.Kalender

Konsert: ENCORE – INSPIRASJON

27/09/2023 Kl. 19:00

Oslo

Konsert med TERJUNGENSEMBLE

29/09/2023 Kl. 18:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

30/09/2023 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Scenetekniker/ scenemester

Olavshallen

Nye Olavshallen har som ambisjon å være en foretrukket arena for artister og management lokalt, nasjonalt og internasjonal. Vi skal være en anerkjent merkevare hos publikum og skal ivareta og videreutvikle kulturtilbudet i Trondheim ved å bygge relasjoner til relevante aktører. Vi tilbyr gode opplevelser på tvers av kultur, mat og drikke og skal være et levende Kulturhus i Trondheim.

Olavshallen AS har tre forretningsområder. Kulturvirksomheten som primært omhandler utleie av scener og saler, sceneteknisk utstyr og personell. Utleie av kontorer og øvingsrom til Trondheim kulturskole, utøvende musikkutdanning på NTNU og til Trondheim Symfoniorkester & Opera. Utleie av kommersielle arealer med omsetningsbaserte husleiemodeller.

Nå styrker vi vårt lag med 2 nye sceneteknikere/scenemestere.

Vi har kanskje landets mest moderne lysutstyr, vi har lydanlegg med topp kvalitet og vi er rigget for TV-produksjon. I tillegg består teamet av svært dyktige fagfolk som har et ekstremt godt eieforhold til sin arbeidsplass og de oppgaver som skal gjennomføres. Trigger dette deg, søker du!

Dine arbeidsoppgaver:

  • Ansvarlig for scenerommet i forbindelse med prøver og forestillinger
  • Prosjektlederansvar ved planlegging og gjennomføring av tildelte produksjoner
  • Ansvar for at tilstrekkelig utstyr er valgt til produksjonen
  • Ansvar for klargjøring av økonomisk oppgjør etter gjennomført produksjon
  • Påse at gjeldende lover og regler blir fulgt i produksjoner
  • Scenearbeid under prøver og forestillinger
  • Drift og vedlikehold, god lagerstyring av sceneteknisk utstyr
  • Ulike HMS- og dokumentasjonsoppgaver
  • Lys/Lyd-operatør under enkelte produksjoner
  • Digitale produksjoner

For at du skal kunne utføre denne jobben er det viktig for oss at du har relevant utdanning og/eller erfaring fra fagfeltet, gjerne et fagbrev. Det er også en stor fordel om du har hatt opplæring innen de relevante fagområdene sceneteknisk lys og lyd, eller en relevant håndverksmessig bakgrunn. Dine datakunnskaper er svært gode, og du har god økonomisk forståelse. Har du i tillegg jobbet som prosjektleder er det et klart pluss. Din kommunikasjonsstil på norsk og engelsk er tydelig og god, skriftlig som muntlig.

Vi har gode betinger og en forutsigbar arbeidsplan.

Å følge opp og levere tjenester på en kvalitativt god og effektiv måte og å levere i henhold til verdiene Eksepsjonell og Imøtekommende, er viktig for oss!

Spørsmål om stillingen:
Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder
Telefon 400 03 712
Mobil 934 60 310

 

Frist
25/09/2022

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Trøndelag

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Plassert i hjertet av Trondheim er Olavshallen rom, ramme og scene for levende kunst. Det er et populært konsert- og kulturhus både blant artister og publikum. I 2019 hadde det om lag 350 arrangement og 190.000 publikummere med en god bredde i kulturtilbudet. Det siste året har Olavshallen gjort betydelige oppgraderinger, og tilbyr nå publikum opplevelser i en kombinasjon mellom kultur, mat og drikke. Nye Olavshallen har fem konsertsaler, to scener og fire serveringssteder med til sammen åtte kjøkken, en vinylplatebutikk, en fiolinmaker og et cinematek. Det huser i tillegg Trondheim Symfoniorkester & Opera, Trondheim kulturskole og utøvende musikkutdanning ved NTNU.Stillinger

Kommunikasjonssjef

Arktisk Filharmoni AS

Kunstnerisk leder

BIT20 Ensemble

Distriktsmusikar hardingfele/fele

Sunnfjord kulturskule

Organist

Flå Sokn

Pianolærer

Nord-Fron kommune / Fron kulturskole