Frist
05/09/2022

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Vestfold og Telemark

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Teater Ibsen eies av Vestfold og Telemark fylkeskommune og Skien kommune., og er Vestfold og Telemarks eget regionteater, Teatret fyller 50 år i 2025., og holder til på Klosterøya i Skien i nye og moderne lokaler hvor vi nettopp har startet byggingen av en ny scene. Vi produserer teater og scenekunst for hele regionens innbyggere, og samarbeider med kulturarenaer og scenekunstfeltet både nasjonalt og internasjonalt. Vi har dedikerte og gode medarbeidere som sammen bidrar til å utvikle teatret i en spennende region i vekst.Kalender

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

Legg til arrangement
Se alle

Direktør

Teater Ibsen

Teater Ibsen er inne i en periode med omstilling og vekst, og søker en direktør med vilje og evne til å lede teatret inn i fremtiden sammen med teatersjefen og teatrets øvrige stab. Som direktør er du ansvarlig for teatrets administrative og produksjonstekniske drift og rapporterer til teatersjef og til styret. Du holder i HR-funksjoner og avtaleverk, og du vil spille en nøkkelrolle i å skape god bedriftskultur, sikre og utvikle teatrets økonomi, og å legge til rette for at teatret når sine mål. Du vil jobbe mot offentlige myndigheter og et stort omegn bestående av interessenter fra mange ulike grupper og organisasjoner.

Sentrale ansvarsområder:

 • Økonomistyring og budsjettering
 • Organisasjonsutvikling og HR
 • Arbeid mot offentlig forvaltning, posisjonering, rapportering og søknader.
 • Styrets sekretær

Teatret ser etter deg som er initiativrik og innovativ med ledererfaring. Du er raus og inkluderende, og får med deg menneskene rundt deg. Du har svært god skriftlig og muntlig framstillingsevne, er ambisiøs på vegne av teatret, og tenker strategisk, langsiktig og strukturert. Du er orientert mot utvikling, evner å skape entusiasme, og er god til å samarbeide i alle retninger i en organisasjon. Rett kandidat har gjennomføringsevne og god arbeidskapasitet, og har forståelse for teatrets egenart samt et sterkt ønske om- og vilje til å jobbe i kulturfeltet.

Vi tror også du har:

 • Relevant høyere utdanning
 • Erfaring som leder innenfor administrasjon, økonomi og organisasjon
 • Kulturpolitisk kompetanse / interesse
 • Erfaring og/eller forståelse for offentlige virksomheter og budsjetter

Vi tilbyr:

 • En utfordrende og viktig nøkkelrolle ved et ambisiøst regionteater
 • Et mangfoldig og pulserende arbeidsmiljø med spennende og varierte oppgaver
 • Gode pensjon- og forsikringsordninger
 • Lønn etter avtale

Teater Ibsen verdsetter mangfold, og ønsker søknader fra alle kvalifiserte kandidater.
Søknadsfrist 05.09.22.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med teatersjef Bo Anders Sundstedt på telefon 906 21 988; eller en av våre rådgivere i The Assessment Company: Trond Myhrvold, telefon 928 23 049 eller Amund Kristiansen, telefon 917 18 762.

Vi gjør oppmerksom på at teatret har offentlige søkerlister. Søker kan be om å bli unntatt offentlighet, men må begrunne dette skriftlig, jf. offentleglova § 25.

Frist
05/09/2022

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Vestfold og Telemark

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Teater Ibsen eies av Vestfold og Telemark fylkeskommune og Skien kommune., og er Vestfold og Telemarks eget regionteater, Teatret fyller 50 år i 2025., og holder til på Klosterøya i Skien i nye og moderne lokaler hvor vi nettopp har startet byggingen av en ny scene. Vi produserer teater og scenekunst for hele regionens innbyggere, og samarbeider med kulturarenaer og scenekunstfeltet både nasjonalt og internasjonalt. Vi har dedikerte og gode medarbeidere som sammen bidrar til å utvikle teatret i en spennende region i vekst.