Frist
20/06/2022

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Trøndelag

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Fast
Heltid

Nettside


Kalender

Jubileumskonsert – Schola 60 år!

15/06/2024 Kl. 17.00

Oslo

Irsk søndagskonsert med Caraid

16/06/2024 Kl. 15:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Messingpedagog og korpsdirigent

Steinkjer kulturskole

Steinkjer kulturskole er en kommunal enhet underlagt kulturetaten i Steinkjer kommune. Skolen har 25 ansatte og ca 670 elevplasser innen de ulike disiplinene musikk, dans, visuell kunst, teater og sirkus. Arbeidsmiljøet er spennende og variert. Skolen ble fra august 2021 lokalisert i helt nye og moderne kulturskolelokaler i Steinkjer samfunnshus i sentrum av byen med bl.a konsertsaler, undervisningsrom, 2 ballettstudio vegg i vegg og kontorplass for lærere. Noe av undervisningen foregår desentralisert ute ved grunnskolene i kommunen.

Da vår nåværende lærer blir pensjonist søker vi messingpedagog og korpsdirigent i inntil 100% fast stilling med tiltredelse fra 15.8.2022. Kulturskolen samarbeider med både skolekorps og voksenkorps i kommunen om både dirigent-tjeneste og aspirantopplæring. Vi søker en allsidig og entusiastisk pedagog.

Arbeidsoppgaver

Arbeidet består i undervisning av kulturskoleelever/aspiranter på ulike nivå på messinginstrumenter etter følgende fordeling: 46% messing, 15% treblås (begynneropplæring), 4% ensemble. 35% av stillingen er direksjon av skolekorps/voksenkorps. Undervisningen er av elever i grunnskole-/videregående skole alder, og foregår individuelt og i små grupper ved forskjellige skoler i kommunen.

Noe undervisning kan bli lagt til grunnskole slik som musikkundervisning ala «blås i skolen,» og innholdet kan bli justert ut fra behov og etterspørsel. Undervisningsplikten er i henhold til SFS2210. Arbeidstiden vil variere, men ettermiddag/kveldstid må påregnes. Noe av arbeidstiden er lagt til møtevirksomhet i kulturskolen lagt til bl.a. fagteam blås og korpsforum.

Kvalifikasjoner

Søkere må inneha relevant høgskoleutdanning og praksis for stillingen. Det er viktig å ha interesse for skolekorps. Vi vektlegger allsidighet i begynneropplæringen i kulturskolen. Da undervisningen foregår på forskjellige barneskoler, må vedkommende som tilsettes ha gyldig førerkort og tilgang på bil. Hvis ønskelig kan stillingen deles.

Personlige egenskaper

Du må ha god evne til samarbeid, være aktiv ifht utviklingsarbeid innen korpsfeltet. Erfaring fra planlegging og gjennomføring av konserter/forestillinger. Personlige egenskaper og god relasjonskompetanse vil vektlegges. Godkjent politiattest må fremlegges.

Vi tilbyr

Tilsetting på gode kommunale vilkår, med lønn etter utdanning og praksis, og gode pensjonsordninger.

Kontaktinformasjon

Svein Kåre Haugen, enhetsleder, 91157964

Frist
20/06/2022

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Trøndelag

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Fast
Heltid

Nettside