Frist
11/05/2022

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Nordland

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Stormen Konserthus er et topp moderne kulturbygg sentralt plassert i Bodø sentrum.

Vårt mål er å være en møteplass og smeltedigel, en produksjons- og formidlingsarena for kunst og kultur. Vi har fire saler i forskjellig størrelse og utforming, lyse og lett tilgjengelige foajéområder, og medarbeidere som innehar høy kompetanse.

Stormen Konserthus er stedet, enten du skal arrangere konserter, forestillinger, møter eller konferanser. Stormen skal være til nytte og glede for landsdelens befolkning.Kalender

Konsert: Palette

20/06/2024 Kl. 19:30, Døren (og baren) åpner kl. 18:30

Oslo

The Handover // Becco

20/06/2024 Kl. 20

Oslo

Salif Keita-konsert

21/06/2024 Kl. 19.30

Viken

Ensemble KammerKlang i Bugården kirke

21/06/2024 Kl. 18

Vestfold og Telemark

Legg til arrangement
Se alle

Produsent for musikk

Stormen Konserthus

Vil du være en del av hjertet i Stormen Konserthus?

En av våre produsenter skal ut i permisjon og vi søker etter en produsent for pop, rock, show og stand-up i et 100 % vikariat ved Program- og utviklingsavdelingen, med muligheter for forlengelse.

Produsenten vil få en spesiell rolle med å utvikle konserthusets kommersielle profil med en unik mulighet til å sette sitt særpreg på programmet. Dessuten innebærer jobben arbeid med å bidra til utviklingen av musikkfeltet i Bodø og Nordland.

Dine arbeidsoppgaver:

 • Bidra til den overordnede planleggingen og programmeringen i Stormen Konserthus
 • Bidra til fortsatt utvikling av konserthusets samlede profil, og til utviklingen av kunstneriske prosjekter og publikumsopplevelser. Ansvar for at konserthuset bidrar til utviklingen av musikkfeltet i Bodø og Nordland
 • Rådgivning om utleie til arrangører og samarbeidspartnere
 • Dialog og forhandling av avtaler og utarbeidelse av forslag til kontrakter og tilbud
 • Prosjektleder for individuelle produksjoner. Ansvar for å koordinere alle faser av den enkelte aktivitet, herunder budsjett- og ressursfordeling, planlegging, gjennomføring, avslutning og evaluering.
 • Intern og ekstern distribusjon av prosjektinformasjon

Dine kvalifikasjoner

Vi forventer at du:

 • kan dokumentere høyere utdanning på høyskole-/universitetsnivå, som kombinerer bedriftsøkonomiske og kunstneriske fag. Har teft for kommersielle artister og kan bidrar med et nettverk innenfor musikk- og underholdningsbransjen.
 • kan bidra med erfaringer fra tidligere arbeid med programmering, produksjon og publikumsarbeid, f.eks. som arrangør, manager, agent eller booker.

Søkere som kan dokumentere både administrativ og kunstnerisk erfaring fra musikklivet foretrekkes.

Personlige egenskaper:

Den nye produsenten skal ha gode samarbeidsevner. Som produsent og prosjektleder kreves det at du er i stand til å kommunisere godt og effektivt med kunstnere, samarbeidspartnere, kollegaer, tilskuddsytere og øvrige avdelinger i konserthuset.

Har du spørsmål om stillingen?

For spørsmål eller ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med direktør og programsjef i Stormen Konserthus, Rasmus Adrian tlf. 45 51 44 91.

Søknad, CV og vedlegg sendes via lenke på denne siden. Har du spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20

Annet

 • Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju, og personlig egnethet vil inngå i vurderingen.
 • Lønn etter avtale.
 • Dokumentasjon på utdanning og praksis legges ved søknaden.
 • Arbeidsplassene i Bodø kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn.
 • Bodø kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Fast ansatte i Bodø kommune med fortrinnsrett som overtallig, avklart omplasseringskandidat på bakgrunn av helse eller som ønsker å øke sin stillingsandel oppfordres til å søke.
 • Ditt navn kan bli offentliggjort selv om du ber om å ikke bli oppført på søkerlisten.
 • For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Ved første gangs ansettelse i kommunen gjelder en prøvetid på 6 måneder.
Frist
11/05/2022

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Nordland

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Stormen Konserthus er et topp moderne kulturbygg sentralt plassert i Bodø sentrum.

Vårt mål er å være en møteplass og smeltedigel, en produksjons- og formidlingsarena for kunst og kultur. Vi har fire saler i forskjellig størrelse og utforming, lyse og lett tilgjengelige foajéområder, og medarbeidere som innehar høy kompetanse.

Stormen Konserthus er stedet, enten du skal arrangere konserter, forestillinger, møter eller konferanser. Stormen skal være til nytte og glede for landsdelens befolkning.