Frist
18/04/2022

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Institusjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Oslo-Filharmonien er et internasjonalt anerkjent symfoniorkester med 108 fast ansatte musikere og en administrasjon på 25. Oslo-Filharmonien spiller årlig ca. 60-70 konserter i Oslo, hovedsakelig i Oslo Konserthus, men også på en rekke andre arenaer i byen. Orkestret har et bredt musikalsk repertoar og stor aktivitet. De samarbeider med mange av de fremste utøverne i verden og har en utbredt turnévirksomhet i inn- og utland.Kalender

POING ALMOST CLASSIC – releasekonsert

06/03/2024 Kl. 19:00

Oslo

Musical Sanatorium

07/03/2024 Kl. 18:00

Viken

Legg til arrangement
Se alle

Webredaktør

Oslo-Filharmonien

Vil du være med på å øke interessen for klassisk musikk og store opplevelser?

Oslo-Filharmonien er en sterk internasjonal kulturmerkevare. Vårt overordnede strategiske mål er å øke interessen for klassisk musikk. Vi skal være et internasjonalt ledende orkester, vi har store ambisjoner for å øke publikumsnedslaget og vi skal være en drivkraft i fremtidens musikkliv. Hovedaktivitetene våre finner sted i Oslo Konserthus, men vi har også store ambisjoner digitalt. Vi gjør også store formidlingsprosjekter, produserer store utendørskonserter, har en utbredt internasjonal turnévirksomhet og gjør ulike produksjoner for skoleklasser, barn og unge.

Vi er opptatt av hvordan vi kan gjøre klassisk musikk tilgjengelig for et voksende og stadig mer mangfoldig publikum. Vi har et mål om å lykkes med fantastisk historiefortelling, og vi søker en person som er modig, åpen og kunnskapsbasert i sin tilnærming. Du vil bli sentral i utviklingen av vår digitale distribusjon og formidling, og du må være selvstendig, effektiv og ha stor arbeidskapasitet.

Dette er beskrivende for deg:

  • Glad i å skrive, og har gjerne bakgrunn som tekstforfatter eller journalist
  • Du har kompetanse innen – og glød for – klassisk musikk
  • Språksikker både på norsk og engelsk
  • Solid digital kompetanse
  • Engasjert, initiativrik, strukturert og nysgjerrig
  • Evner å løse oppgaver på stadig nye måter
  • Samarbeidsorientert

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer, og vi kan love store opplevelser og givende utfordringer!

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rådgiver hos Hodejegerne, Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025.

Frist
18/04/2022

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Institusjon
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Oslo-Filharmonien er et internasjonalt anerkjent symfoniorkester med 108 fast ansatte musikere og en administrasjon på 25. Oslo-Filharmonien spiller årlig ca. 60-70 konserter i Oslo, hovedsakelig i Oslo Konserthus, men også på en rekke andre arenaer i byen. Orkestret har et bredt musikalsk repertoar og stor aktivitet. De samarbeider med mange av de fremste utøverne i verden og har en utbredt turnévirksomhet i inn- og utland.