Frist
27/02/2022

Søknad leveres
anette@ungsymf.no

Område


Stillingstype
Privat
Organisasjon
Vikariat
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Ungdomssymfonikerne er Norges nasjonale ungdomsorkester og består av landets 100 mest talentfulle og dyktige musikkstudenter. Orkesteret blir regnet som et av de beste av sitt slag og har som visjon å være anerkjent som et av Europas ledende ungdomsorkestre. Det arrangeres tre kurs årlig; to kammerorkesterkurs og ett 3-ukers sommerkurs med tre ulike konsertproduksjoner som avsluttes med en turné i inn- og utland.Kalender

Jubileumskonsert – Schola 60 år!

15/06/2024 Kl. 17.00

Oslo

Irsk søndagskonsert med Caraid

16/06/2024 Kl. 15:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Produsent, vikar

Ungdomssymfonikerne – Norges Nasjonale Ungdomsorkester

Vil du være med å utvikle norsk orkestertradisjon?

Ungdomssymfonikernes produsent skal ha permisjon og vi søker en vikar i stillingen.

Som produsent vil dine arbeidsoppgaver blant annet bestå av å ha produksjonsansvar for orkesterets konserter og være bindeleddet mellom orkesteret, teknisk personell og arrangør.  Du vil følge opp søknadsprosessene til kursene, herunder ha all kommunikasjon med studentene, behandle søknader, tilrettelegge prøvespill og uttak av orkesteret. Du vil også drifte Ungdomssymfonikernes nettside og SoMe-kanaler og like å produsere innhold selv.

Ungdomssymfonikernes tradisjonelle sommerkurs er for oss årets høydepunkt og du vil være en viktig brikke i kursavviklingen som medlem av kursstaben. Du kommer til å ha ansvar for å skaffe notemateriale og tilrettelegge dette for studenters, instruktørers og dirigenters bruk. Du må ikke være redd for å ta i et tak, rigger gjerne til konserter og prøver når det trengs, og løser uforutsette oppgaver når det oppstår.

Produsenten er referent i styremøter og kunstnerisk råd.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har høyere utdannelse innen musikk, samt erfaring fra orkesterproduksjon. Å opprettholde god og forståelig kommunikasjon med alle deltakere, potensielle søkere, arrangører og styret er sentralt i stillingen. Du må derfor ha svært gode norskkunnskaper skriftlig som muntlig, og i tillegg beherske engelsk på et høyt nivå. Du har god digital forståelse og tar gjerne utfordringen med å sette deg inn i nye verktøy.

Vi ser etter en god kommunikator, som er åpen og nysgjerrig. Jobben som produsent kan til tider være hektisk, og om du er komfortabel med å jobbe i en stresset situasjon kan det være deg vi ser etter.

Vi kan tilby et vikariat i 100% stilling frem til 1.04.23 med mulighet for fast ansettelse. Vi har fleksibel arbeidstid og et kreativt miljø med kontorplasser i kulturhuset Sentralen.

Vil du høre mer om hverdagen som produsent i Ungdomssymfonikerne? Ta kontakt med daglig leder Anette Pauline Forsbakk, tlf: 970 89228, email: anette@ungsymf.no

Søknad og CV sendes til anette@ungsymf.no. Søknadsfrist 27. februar 2022. Intervjuer gjennomføres fortrinnsvis i uke 10.

Frist
27/02/2022

Søknad leveres
anette@ungsymf.no

Område


Stillingstype
Privat
Organisasjon
Vikariat
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Ungdomssymfonikerne er Norges nasjonale ungdomsorkester og består av landets 100 mest talentfulle og dyktige musikkstudenter. Orkesteret blir regnet som et av de beste av sitt slag og har som visjon å være anerkjent som et av Europas ledende ungdomsorkestre. Det arrangeres tre kurs årlig; to kammerorkesterkurs og ett 3-ukers sommerkurs med tre ulike konsertproduksjoner som avsluttes med en turné i inn- og utland.